Superonline`dan Türkiye`de Bir İlk

Alışveriş Alışveriş Superonline`dan Türkiye`de Bir İlk

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Ocak 2010 Cuma

Firma: Superonline

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Oca 8, 2010
Superonline, Türkiye’de bir ilke daha öncülük ederek internet üzerinden HD kalitesinde canlı yayın sunmaya başladı. Bundan böyle, Superonline Fiber İnternet aboneleri SuperPlay ile tüm Lig TV maçlarını HD kalitesinde internetten seyredebilecek.

Superonline Fiber İnternet aboneleri, SuperPlay ile Lig TV’de yayınlanan maçları ve programları, fiber internet hızı sayesinde HD kalitesinde ve canlı olarak izleyebilecek.

SuperPlay Lig TV kullanıcılarının ek bir ücret ödemesine veya program yüklemesine gerek kalmayacak uygulamada, farklı kalitelerde HD yayın seçeneği olacak. Böylelikle kullanıcı istediği an yayını farklı kalitelerde izleme imkânı da bulacak.

Superonline, SuperPlay platformunda ayrıca, dünyanın en çok seyredilen filmlerini de DVD kalitesinde izleyicilerle buluşturuyor. Tıkla ve izle kolaylığında sunulan yayına http://www.superonline.com/superplay adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT