Superonline, Sabit Hatta Numara Taşımayı Başlattı

Alışveriş Alışveriş Superonline, Sabit Hatta Numara Taşımayı Başlattı

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Superonline

Adres: Salih Tozan Sok. Karamancılar İş Merkezi No:18 34394 Esentepe-Şişli İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 376 76 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Superonline, Sabit Hatta Numara Taşımayı Başlattı
Telefonda Sabit Ücretsiz, “Konuştuğun Kadar Öde” Dönemi Başlıyor

Sabit hatta numara taşımayı başlatan Superonline, telefon görüşmelerinde sabit ücreti kaldırıyor ve abonelerine %50’ye varan indirimli konuşma imkanı sunuyor.

Superonline, 10 Eylül tarihinde yürürlüğe giren sabit hatlarda numara taşınabilirliği yönetmeliğine uygun olarak, numara taşıma işlemine başladı. Superonline, kendi fiber altyapısı sayesinde numara taşıma konusunda da öncülüğünü sürdürüyor.

“Konuştuğun Kadar Öde” Dönemi
Superonline Fiber İnternet aboneleri bundan böyle, mevcut ev veya iş telefon numaralarını Superonline’a taşıyarak; numaralarını değiştirmeden, sabit hat ücreti ödemeden ve %50’ye varan indirimlerle konuşacaklar; konuştukları kadar ödeyecekler. Kullanıcılar, internet ve telefon hizmetleri için tek bir fatura alacaklar.

Superonline, halihazırda sabit telefon hattı olmayan ya da mevcut numarası ile birlikte ikinci numara talep eden kullanıcılara “SüperNumara” tahsis edecek. Her yerden kullanılabilen “SüperNumara”, taşınırken herhangi bir nakil işlemi de gerekmeyecek.

Tanışmaya her ay 100 dakika hediye
Superonline, numarasını taşıyanlara ya da “SüperNumara” sahibi olanlara, tanışmaya özel avantajlar sunacak. Buna göre, numarasını Superonline’a taşıyan ya da “SüperNumara” alan aboneler, yılsonuna kadar hem GSM hariç diğer operatörlere her ay 100 dakika görüşme hediyesi kazanacak, hem de kendi aralarında ücretsiz ve sınırsız konuşabilecek.

Telefon faturalarında ekonomi dönemi
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, numara tahsis ve taşımanın başlaması ile en önemli faydanın tüketicilere sağlanacağını belirterek, bu gelişmenin rekabeti artırıp pazara canlılık getireceğini aktardı.
Erkan ayrıca, “kendi kurduğumuz fiber altyapı sayesinde müşterilerimizin yüksek hızlı internet, telefon hizmetleri ve video temelli uygulamaları bir arada deneyimlemesini sağlıyoruz “ şeklinde konuştu.

Sabit Telefon Numaramı Superonline’a nasıl taşıyabilirim?
Sabit telefon numarasını Superonline’a taşımak ya da “SüperNumara” almak isteyen tüketiciler, konu ile ilgili olarak www.superonline.net adresine başvurabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT