Supersmile Beyazlatma Kiti İle Korkmadan Gülümseyin

Alışveriş Alışveriş Supersmile Beyazlatma Kiti İle Korkmadan Gülümseyin

Tarihler: 25 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Supersmile Beyazlatma Kiti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2008 ~ Ağu 31, 2008

Dişlerinizde Orijinal Beyazlık İçin Supersmile Beyazlatma Kiti

Tüm dünyada estetik diş hekimlerince tavsiye edilen 1 numaralı Supersmile Beyazlatma Kiti ile dişleriniz aşınmadan beyazlasın.

Amerikan Estetik Dişçiliği`nin kurucusu ve Başkanı Dr. Irwin Smigel tarafından geliştiren Supersmile Beyazlatma Kiti dişlerinizi çok kısa sürede orijinal beyazlığına kavuşturacak.

Dünyada estetik diş hekimleri tarafından tavsiye edilen 1 numaralı Supersmile Beyazlatma Kiti aynı zamanda “2006 yılının En İyi Buluş”u.

Hollywood yıldızlarından Kate Moss, Kelly Ripa, Ivanka Trump, Adam Sandler, Kristen Bell, Jessica Alba, Linda Evangelista ve Johnny Deep gibi birçok ünlünün kullandığı Supersmile Beyazlatma Kiti ile yıldızlarınki kadar beyaz gülüşleriniz olacak. Patentli Supersmile Beyazlatma Kiti karmaşık işlemlere gerek duymadan komple ağız bakımı ve diş beyazlığı sağlar. Ayrıca ağızda herhangi bir hassasiyet yaratmaz. Üç fırçalamadan sonra dişlerinizdeki kahve, çay, tütün, kırmızı şarap ve tüm gıda lekelerini ortadan kaldırarak, dişlerinizin doğal rengine kavuşmasını yardımcı olduğunu göreceksiniz. Değişimi fark edeceksiniz ve dişleriniz doğal görünümüne kavuşacak.

Supersmile Beyazlatma Kiti diş üzerindeki kir ve leke yapışmasına neden olan protein zarını güvenle çözer ve bembeyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. Supersmile Beyazlatma Kiti’ni seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.
Ürünün sitesi: www.medkokozmetik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT