Susuz Araç Temizleme

Alışveriş Alışveriş Susuz Araç Temizleme

Tarihler: 24 Eylül 2009 Perşembe ~ 24 Ekim 2009 Cumartesi

Firma: Green&Clean

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2009 ~ Eki 24, 2009
SUSUZ ARAÇ TEMİZLEME
Temizliğin olmazsa olmazı su, artık araç temizliğinde israf edilmiyor. Green&Clean, su kullanmadan, aracınızı bulunduğu yerde temizliyor…

Su olmadan gerçek bir temizliğin olacağına kimse inanmaz. Ancak, son yıllarda yaşadığımız küresel ısınmanın gerçekleri ve ortaya çıkardığı susuz sonuçlar, suyun hayatımızdaki öneminin farkına varmamızı sağladı. İnsanlar evlerinde su tasarrufunun yollarını ararken, firmalar da su kullanımını azaltan yöntemleri araştırmaya başladı. Suyun en çok tüketildiği araç yıkama alanında hizmet veren Green&Clean, susuz araç yıkama sistemiyle doğaya dostluğunu kanıtladı.

Normal bir oto yıkamayla araba başına israf edilen 70 litre su, bu sistem sayesinde tasarruf edilmiş olacak. Peki Green&Clean nasıl bir sistem kullanıyor da susuz bir temizlik sağlayabiliyor? Green&Clean, su bazlı, doğa dostu, özel üretim, UV ve boya koruyuculu, antibakteriyel ve tozlanmayı geciktiren antistatik özellikteki ürünleriyle, aracınızı klasik yöntemle yıkandığından daha temiz teslim ediyor. Green&Clean’de, aracınızın her parçasının temizliğinde, doğal bitki özleri kullanılarak üretilmiş, çevre dostu çeşitli solüsyonlar kullanılıyor.

Green&Clean’in bir diğer özelliği ise, oto yıkamanın ayağınıza gelmesi… Green&Clean’in call center’ını arayıp aracınızın bulunduğu adresi verdiğinizde Green&Clean yetkilileri, aracınızın bulunduğu yere giderek, 20 dakikada sadece dış, 30 dakikada ise iç-dış temizlik yaparak güvenli ve hızlı bir şekilde araç temizliğini tamamlıyor. Green&Clean’in avantajları bunlarla sınırlı değil. Bu yöntemle aracınız, UV koruyucu sayesinde güneşin olumsuz ışınlarında en az seviyede etkilenecek, anti-statik koruma sayesinde daha geç toz tutacak ve kirlenecek, aracınızın boyası cilalanıp parlatılacaktır. Üstelik Green&Clean kullanarak doğaya katkınızı sadece su tasarrufuyla değil; aynı zamanda her araç yıkamada ekilen bir meşe ağacıyla da yapmış olacaksınız.

www.greenandclean.net 0216 444 73 36

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT