Sütaş `Özel Lezzetler` Ailesine İki Yeni Üye!

Alışveriş Alışveriş Sütaş `Özel Lezzetler` Ailesine İki Yeni Üye!

Tarihler: 28 Nisan 2008 Pazartesi ~ 03 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Sütaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2008 ~ May 3, 2008
Güney Doğu’nun vazgeçilmez tadı Örgü Peyniri ve Kıbrıs’ın lezzet simgesi Hellim Peyniri şimdi SÜTAŞ’tan sofralarınızda!
SÜTAŞ “ÖZEL LEZZETLER” AİLESİNE İKİ YENİ ÜYE!
SÜTAŞ, peynirin yüzlerce yıllık kültürünü “Özel Lezzetler” ailesi ile yorumluyor. Yeni Sütaş Örgü Peyniri ve Sütaş Hellim Peyniri ile genişleyen “Özel Lezzetler” ailesi tam peynir tutkunlarının ağzına layık.

SÜTAŞ “Özel Lezzetler” Ailesi; Eski Kaşar, Dil, Mihaliç, Çerkez, Hellim ve Örgü Peynirleri ile Klasik İnek, Koyun, ve Keçi Peynirlerinden oluşuyor. Örgü ve Hellim Peynirlerinin yeni katıldığı bu özel aile, damak tadına önem veren, keyifle peynir yiyenler için. Yapımı emek ve ustalık isteyen bu peynirler, SÜTAŞ’ta doğal lezzetleri ve vitamin değerleri korunarak tamamen katkısız ve en hijyenik şekilde üretiliyor.

Bu özel peynirler, her öğünde sofraları şenlendirecek...
Anavatanı Kıbrıs olan hellim peyniri, kendisine özgü lezzeti ve yapısı ile diğer peynirlerden kolayca ayrılıyor. Sütaş Hellim Peyniri çiğ olarak tüketilebildiği gibi, tavada kızartılarak ya da ızgarada pişirilerek de eşsiz lezzetler elde ediliyor. İster kahvaltı sofranızda ister yeşil salatanızın üstünde, her öğünde sofranızı şenlendiriyor.
Saç örgüsü biçimi verilerek üretilmiş, yapımı büyük emek isteyen bir diğer özel lezzet olan Sütaş Örgü Peyniri, kendine özgü tadı ve yapısı ile örgü peyniri sevenlere, çeşit arayanlara, her öğün tüketilebilecek tam kıvamında bir lezzet sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT