T.box alana Tefal’den, Tefal Alana T.box’tan Hediye Çeki

Alışveriş Alışveriş T.box alana Tefal’den, Tefal Alana T.box’tan Hediye Çeki

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 15 Temmuz 2011 Cuma

Firma: T.box

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Tem 15, 2011

Dinamik, neşeli ve eğlenceli marka T.box; evlerin vazgeçilmezi küçük ev aletlerinin lider markası Tefal ile işbirliği yaptı. 14 Haziran-15 Temmuz 2011 tarihleri arasında T.box mağazalarından 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Tefal mağazalarında kullanabilecekleri 25 TL’lik, Tefal mağazalarından 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ise T.box mağazalarında kullanabilecekleri 10 TL’lik hediye çeki kazanıyor.

Yepyeni mağazacılık anlayışıyla tüketicilere çok daha geniş ve zengin bir koleksiyon sunan T.box; %70’e varan dev indirimin yanı sıra Tefal ile işbirliği yaparak sürpriz bir kampanyaya imza atıyor.

14 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında T.box’ın dolaplara renk katacak birbirinden farklı ve eğlenceli ürünleri içerisinden yapılacak 50 TL’lik her alışverişe 25 TL’lik Tefal hediye çeki veriliyor. Aynı şekilde Tefal mağazalarından yapılan her 75 TL’lik alışverişe T.box mağazalarında geçerli 10 TL’lik hediye çeki veriliyor. Üstelik bu fırsat T.box mağazalarında yüzde 70’e varan indirim ile birlikte sunuluyor.

Hem indirim hem de kampanya fırsatlarından yararlanmak için hemen bir T.box mağazasına uğrayın, bir taşla iki kuş vurun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT