T.box’ta T-shirt ve Bluz Bir Lira!

Alışveriş Alışveriş T.box’ta T-shirt ve Bluz Bir Lira!

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 30 Mayıs 2011 Pazartesi

Firma: T.box

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ May 30, 2011

Yepyeni mağazacılık anlayışıyla büyük mağazalarda tüketicilerle buluşan T.box, Mayıs ayında müşterilerine yine çok cazip bir sürpriz hazırladı. Neşeli, dinamik ve renkli T.box koleksiyonundan 30 TL’lik alışveriş yapanlar, yüzlerce t-shirt ve bluz arasından istediklerini, sadece 1 liraya alabilecekler.

Dinamik, neşeli, eğlenceli ve sürprizi bol koleksiyonuyla artık çok büyük mağazalarında tüketiciyle buluşan T.box, Mayıs ayına özel çok cazip bir kampanya hazırladı. T.box’ın yaz mevsimini müjdeleyen sıcak kampanyası, alışveriş yaparken kazandıracak.

Aslı Filinta liderliğindeki genç tasarım ekibinin oluşturduğu T.box koleksiyonundan Mayıs ayı boyunca 30 TL’lik alışveriş yapanlar, birbirinden güzel yüzlerce t-shirt ve bluz arasından beğendikleri bir taneye sadece 1 lira ödeyerek sahip olabilecekler.

Renkli ve esprili t-shirtler, çekici elbiseler, çarpıcı tasarımlı takılarla her zaman eğlenceli ve dinamik bir koleksiyon sunan T.box’ın, 1 liraya t-shirt alma fırsatı sunan bu kampanyası tüm T.box mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT