TAÇ’tan Sevgililer Günü’nde kalpten bir hediye

Alışveriş Alışveriş TAÇ’tan Sevgililer Günü’nde kalpten bir hediye

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: Taç Collection

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
TAÇ’tan Sevgililer Günü’nde kalpten bir hediye

TAÇ’ın Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı ve sınırlı sayıda üretilen Lovely nevresim takımı bu yıl aşıkların en gözde hediyelerinden olacak.

TAÇ, Sevgililer Günü’nde aşıklar için özel bir hediye hazırladı. TAÇ bu özel günde yatağınızı sevginin sembolü güllerle dolduruyor.
TAÇ’ın Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı Lovely nevresim takımı, pembe üzerine işlenmiş gül desenleri ile süslü.

Sınırlı sayıda üretilen Ranforce kalitesindeki TAÇ Lovely çift/tek kişilik nevresim takımları sevgililer gününün en özel hediyesi olacak.

TAÇ Lovely çift kişilik nevresim takımı 80 YTL, TAÇ Lovely tek kişilik nevresim takımı ise 60 YTL’den satışa sunuluyor. TAÇ, aşıklara bu özel hediyeyi peşin fiyatına 10 taksitte alma fırsatını da sağlıyor.

Tüm seçkin evtekstili ve LINENS mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT