Tag Heuer ile Bayram ; Şık ve Sportif

Alışveriş Alışveriş Tag Heuer ile Bayram ; Şık ve Sportif

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Tag Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
TAG HEUER İLE BAYRAM; ŞIK VE SPORTİF
Kalite, sağlamlık ve fonksiyonelliğin teknoloji ile birleştiği geniş ürün yelpazesine sahip TAG Heuer, sportif serisi Cruve ve Zenith gözlük koleksiyonu ile bayram tatilini sportif aktiviteler ile geçireceklerin vazgeçilmez aksesuarı olacak.

TAG Heuer koleksiyonunun en önemli özelliği Formula 1 araçlarının lastiklerinde kullanılan, ekstra esnek ve dayanıklı bir materyal olan Elastomer ile kaplanan beta titanyum saplar ve ergonomik entegre menteşeler ile kullanıcıya konforlu kullanım sayesinde yüze rahatça oturarak, hareket rahatlığı sağlıyor. TAG Heuer’in yüksek irtifalarda yapılan sporlar ( Kayak, Dağcılık vs. ) için üretmiş olduğu High Mountain güneş camları da moda ile sporun bir arada iyi bir şekilde harmanlanmasını sağlar.

Tag Hauer Curve modellerinin çerçeveleri tamamen titanyumdan üretilmekte ve bazıları seramik ile kaplıdır. Bu sayede sağlamlık konusunda da rakipsizdir. Zenith modelleri ise tek parça camdan oluşmasına rağmen orta kısımda yer alan titanyum köprü sayesinde diğer tüm çerçevesiz gözlüklerden 6 kat daha dayanıklıdır.

TAG Heuer’in yüzde hissedilmeyecek kadar hafif olan, yüksek performanslı çerçevesiz cam modelleri, ve 3 boyutlu ısıtılmasına gerek duyulmadan ayarlanabilen 8 farklı renk alternatifli titanyum saplarıyla, Cruve ve Zenith serisi bu seneye damgasını vuracak.
Estetik tasarımlarıyla bakışlarınızı çarpıcı kılan marka, bu bayram birbirinden farklı model ve renk seçenekleriyle şık yüzler yaratacak.
Modellerin satış fiyatı : 250-400 Euro arası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT