Taraftar babalara en `baba` hediye TAÇ’tan

Alışveriş Alışveriş Taraftar babalara en `baba` hediye TAÇ’tan

Tarihler: 10 Mayıs 2005 Salı ~ 10 Haziran 2005 Cuma

Firma: Taç

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2005 ~ Haz 10, 2005
Taraftar babalara en “baba” hediye TAÇ’tan
Babalarını, gönül verdikleri takımın renkleri ile mutlu etmek isteyenler için, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor logolu bornoz, havlu ve nevresimler TAÇ’tan...

Futbolsuz yapamayanlara en “baba” hediye TAÇ’tan... TAÇ yenilikçi ve öncü tasarımlarıyla Babalar Günü için çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Bu yıl da taraftar babalar için en göze hediye TAÇ olacak.

TAÇ, babalarını gönül verdikleri renklerle mutlu etmek isteyenler için özel bornoz ve havlular hazırladı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor logo ve renkleri ile süslü bornoz ve havluların en önemli özelliği uzun süreli kullanım konforunu ve yumuşaklığını temin eden penye iplikten üretilmiş olması. Tüm havlu boyalarında anti-pilling enzim kullanılması da havluda yumuşaklığın artmasını ve yıkama sonrası tüylenmenin engellenmesini sağlıyor.

TAÇ’ın taraftar babalar için hazırladığı bir diğer hediye seçeneği ise Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor logo ve renkleri ile tasarlanmış tek ve çift kişilik nevresim takımları, uyku setlerinin ve yatak örtüleri... Yüzde 100 pamuktan üretilen TAÇ markalı nevresimler, ev tekstilinde zengin çeşit, dayanıklılık, sağlık ve kaliteyi bir arada arayanlar için ideal bir seçim.

TAÇ markalı kulüp logolu ürünlerinin fiyatları ise şu şekilde: Tek kişilik nevresim 66 YTL, çift kişilik nevresim 88 YTL, havlu (50x100) 11 YTL, havlu (70x140) 21,50 YTL, yetişkin beden bornoz 88.75 YTL

Tüm seçkin ev tekstili ve LINENS mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT