Tarifler `Aquarium Balık Market`ten, Pişirmesi Sizden

Alışveriş Alışveriş Tarifler `Aquarium Balık Market`ten, Pişirmesi Sizden

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: `Aquarium Balık Market`ten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
Tarifler “Aquarium Balık Market”ten, pişirmesi sizden

Ülkemizi “markalı balık”la tanıştıran Aquarium Balık Market, satışa sunduğu balıkların yanında birbirinden lezzetli balık yemekleri tarifleri de armağan ediyor. Ünlü gurme Tuba İşbakan tarafından Aquarium Balık Market için özel olarak hazırlanan tarifler sayesinde siz de sevdiklerinize tadına doyum olmaz ziyafet sofraları hazırlayabilirsiniz. Aquarium Balık Market, özel konseptiyle Avcılar’da E-5 karayolu üzerinde sizleri bekliyor.

Ülkemizi “markalı balık” konseptiyle tanıştıran Aquarium Balık Market, balık meraklılarından büyük ilgi görüyor. Aquarium Balık Market’e gelenler, tertemiz bir ortamda taze taze satışa sunulan balıkların yanı sıra zeytinyağı, salata malzemeleri ve deniz ürünleri gibi balık sofrasının vazgeçilmezi olmuş bütün malzemeleri bir arada bulabiliyorlar. Fakat Aquarium Balık Market’te sürprizler bu kadarla kalmıyor. Daha renkli ve keyifli balık sofraları için ünlü gurme Tuba İşbakan tarafından özel olarak hazırlanan balık tarifleri Aquarium Balık Market’te sizleri bekliyor. Birbirinden lezzetli balık yemeklerinin anlatıldığı tarifler, dayanıklı ve özel baskılı resimli kartlar halinde tüm Aquarium Balık Market müşterilerine armağan ediliyor. Böylece dilerseniz Aquarium Balık Market’in sunduğu tarif kartlarını biriktirebiliyor ve kolayca dosyalayıp yıllarca saklayabiliyorsunuz.

Avcılar’da E-5 karayolu üzerinde faaliyete geçen Aquarium Balık Market, şu anda 7 farklı balık yemeği tarifi sunuyor. Ama tabii ki tariflere zaman içerisinde yenileri eklenmeye devam edecek. Böylece Aquarium Balık Market’in tarif kartlarını biriktirenler, benzersiz ve özel olarak hazırlanmış balık yemeği tariflerinden meydana gelen harika bir koleksiyona sahip olabilecekler. Aquarium Balık Market’ten balık alanlara aralarında fırında patatesli çipura, Akdeniz usulü çipura, pembe soslu söğüş çipura, Uzakdoğu usulü levrek, kağıtta levrek, levrek sarması, çıtır parmak balıklar gibi birbirinden lezzetli balık yemeklerinin bulunduğu tarifler hediye ediliyor. Aquarium Balık Market’e gelenler, Tuba İşbakan tarafından özel olarak hazırlanan bu tariflerle tadına doyum olmaz yemekler hazırlıyorlar.

Aquarium Balık Market’te sunulan tarifler arasında en çok ilgi görenlerden biri olan pembe soslu söğüş çipura farklı lezzeti ve sunumuyla balık sofralarına bambaşka bir anlayış getiriyor. Beyaz lahana, sızma zeytinyağı, havuç, roka, taze soğan, ceviz içi, biber salçası, mayonez ve kıyılmış dereotu ile hazırlanan pembe soslu söğüş çipura, balık yemeklerinde farklı lezzetler arayanlar için çok özel bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Lezzetli ve sağlıklı balıkları en hijyenik ortamda sunan Aquarium Balık Market, Türkiye’de hizmet veren ilk konsept balık marketi olma özelliğini taşıyor ve Avrupa Birliği standartlarında faaliyet gösteriyor. Türk tüketicisini “markalı balık” kavramı ile tanıştıran Aquarium Balık Market’te yılın 12 ayı boyunca lezzetli, taze ve uygun fiyatlı balık çeşitleri bulunabiliyor. Aquarium Balık Market’e ulaşmak ise çok kolay. E-5 karayolu üzerinde, Avcılar’dan Beylikdüzü istikametine giderken Haramidere mevkiinde, İstanbul’un en sağlıklı ve leziz balıkları sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT