Tarzını Detaylarla Yansıtan Annelere

Alışveriş Alışveriş Tarzını Detaylarla Yansıtan Annelere

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Nishmark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

Annenizle birlikte geçirdiğiniz anların ya da onun için derlediğiniz güzel sözlerin yazılı olduğu tasarım bir defter… Not defterini çantasından eksik etmeyen anneniz için farklı bir kalem… Nishmark.com, Anneler Günü için, dünyaca ünlü markalardan birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor.

Yaklaşan Anneler Günü için özel bir hediye arayışındaysanız Nishmark.com’un farklı alternatiflerinden seçiminizi yapabilirsiniz. Dünyaca ünlü markaların seçkin bir tarzı yansıtan ürünlerini üyeleriyle buluşturan Nishmark.com, tarzını detaylarla yansıtmak isteyen annelere tasarım seçenekler sunuyor. Gmund, E+M, Lamy, Acme, Fabriano, Lexon, Nava, Prat ve Tudi Billo gibi tanınmış markaların yer aldığı sitede, Nishmark’ın özel tasarımı olan ürünlerini de tercih edebilirsiniz.

Annenize anlamlı bir hediye oluşturmak istiyorsanız, Nishmark.com’dan satın alacağınız tasarım defterlerin içine kendi el yazınızla annenize olan sevginizi anlatan sözler yazabilir, hatta anılarınızı yansıtan fotoğrafları yapıştırarak da çok özel bir armağan hazırlayabilirsiniz.

Nishmark.com’da satışa sunulan Tudi Billo defterler, 1400 yıl kadar önce Nepal’de kullanılan kağıt materyalleri ile, çağdaş ve kaliteli üretim süreçlerinden geçirilerek Tudi Billo tasarım ekibinin dizaynları ile hazırlanıyor. Tudi Billo’nun el yapımı lokta kağıttan renkli defterleri anneniz için özel bir hediye alternatifi. Lamy ve Acme’nin tasarımlarıyla göz dolduran rengarenk kalemlerini, Fabriano’nun İtalyan tarzını yansıtan yaratıcı defterlerini ve daha birçok seçkin markayı Nishmark.com’da bulabilirsiniz.

Anneler Günü’ne özel, Nishmark.com’dan yapacağınız tüm alışverişlerinizde 26 Nisan ve 8 Mayıs tarihleri arasında %15 indirim fırsatı da sizleri bekliyor. Tek yapmanız gereken alışverişinizin sonunda “pBeswh” numaralı hediye çeki kodunu kullanıyor olmanız. Bu süre içinde yapılan alışverişlerde çok özel el yapımı keçe toplar ve annenize sevginizi ifade edebileceğiniz el yapımı not kağıdı da hediye.

Tüm Türkiye’ye hizmet veren Nishmark.com’a verdiğiniz siparişler en geç 7 gün içinde adresinize ulaştırılıyor. Bunun için tek yapmanız gereken siteye üye olmak ve ürünlerden seçiminizi yapmak. Nishmark.com’a üye olan kişiler ilk alışverişleri için 10 TL tutarında NishPuan kazanıyorlar. Nishmark.com’dan 150 TL ve üzerinde alışveriş yapan üyeler ise kargo için hiçbir ücret ödemiyorlar. Ayrıca alışverişlerinizde %5 NishPuan kazanıyor ve kazandığınız puanlarınızı biriktirerek daha sonraki alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT