Tasarımın Türkçesi: Vestel Beyaz LCD TV

Alışveriş Alışveriş Tasarımın Türkçesi: Vestel Beyaz LCD TV

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 21 Kasım 2006 Salı

Firma: Vestel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 21, 2006

Tasarımın Türkçesi: Vestel Beyaz LCD TV

Vestel, tasarım ödülü alan Türkiye’nin ilk beyaz renkli LCD TV’sini satışa sundu. ETMK Ürün Tasarım Sergisi’nde birincilik ödülü alan beyaz renkli LCD televizyon tasarımı iki farklı model olarak tüketiciye sunuluyor.

Türkiye’nin teknoloji lideri Vestel, teknolojisiyle olduğu kadar, şık ve göz alıcı tasarımlarıyla da Türk tüketicisinin hayranlığını kazanmaya devam ediyor. “Teknolojinin Türkçesi” sloganı ile üstün teknolojisine vurgu yapan Vestel, tasarım konusunda da iddialı olduğunu Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) tasarım ödülü almış yeni beyaz renkli LCD TV’ sini satışa sunarak gösterdi.

Televizyonların tek düze tasarım ve renklerinden sıkılan, farklı,sade ve yeni trend tasarımları ve renkleri tercih eden tüketicilere yönelik olarak tasarlanan Vestel beyaz LCD TV’ler,akrilik uygulamalı özel boya yüzeyi ile üretildi. Salon ve oturma odaları için 82 ekran boyutunda üretilen Vestel Beyaz TV’nin mutfak ve yine oturma odası kullanımına yönelik olarak 51 ekranlık modeli de bulunuyor. Üründe bulunan 2 TV alıcısı ve PIP özelliği sayesinde TV’de bir diziyi izlerken ufak pencereden başka kanaldaki maçı takip edebilirsiniz.

Tasarımının yanı sıra teknolojisi ile de öne çıkan 82 ekran boyutundaki Millenium 32720B 32" TFT-LCD, HD-Ready özelliği, 2 tuner, Virtual Dolby Ses kalitesi, 1366x768 çözünürlüğü ve 1200:1 kontrast oranı ile öne çıkmakta. 51 ekran boyutundaki Millenium 20720B 20" TFT-LCD ise 640 x 480 çözünürlüğü sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT