Taşıması ve Saklaması Kolay, Temizliği Olay: Yeni Dyson DC20 Serisi!

Alışveriş Alışveriş Taşıması ve Saklaması Kolay, Temizliği Olay: Yeni Dyson DC20 Serisi!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 29 Ekim 2007 Pazartesi

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 29, 2007
TAŞIMASI VE SAKLAMASI KOLAY, TEMİZLİĞİ OLAY: YENİ DYSON DC20 SERİSİ !

Oldukça ağır olan elektrik süpürgeleri, hortumları ile çoğu zaman ayak bağı olur ve çok yer kaplar. Dyson DC20 ise bu sorunların hepsini maksimum emiş gücüyle silip süpürüyor. Bambaşka bir temizlik anlayışıyla bayanların hayatını kolaylaştırırken, evinizde soluduğunuz havayı da temizliyor.

Temizlik sırasında büyüyen küçük dev, işiniz bittikten sonra göz kirliliği yaratmıyor, ufalıyor. Diğer hortumlu süpürgelerin aksine Dyson DC20 serisi teleskopik hortumu ile gövdenin etrafına rahatlıkla sarıyor, kolayca saklanıyor.

Dyson hayvanseverleri ve tozlara karşı hassas olan kişileri de unutmuyor. Serinin DC20 Allergy ve DC20 Animal ürünleri hayvan besleyen ve alerjisi olan kişiler için tasarlanmış. DC20 serisi, patentli siklon teknolojisi ile soluduğunuz havanın içindeki toz ve kir parçacıklarını birbirinden ayrıştırıyor. Emiş gücünü kaybetmeyerek normalde soluduğumuz havadan 150 kat daha temiz bir hava veriyor. Evinizde özel bir yer işgal etmeyen, kolayca saklanabilen bir Dyson arıyorsanız DC20 tam size göre.

DYSON SATIŞ NOKTALARI
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Carrefour, Real, Tepe Home, TeknoSa, Elektroworld, Media Markt ve Darty mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT