Tatbeni Ev Keki Tadında ile Yaz Sohbetleri Tatlanacak !

Alışveriş Alışveriş Tatbeni Ev Keki Tadında ile Yaz Sohbetleri Tatlanacak !

Tarihler: 01 Temmuz 2010 Perşembe ~ 01 Ağustos 2010 Pazar

Firma: Halk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2010 ~ Ağu 1, 2010

“Halk’tan Türkiye’de Yine Bir İlk!
“Tatbeni Ev Keki Tadında” ile Yaz Sohbetleri Tatlanacak !

“Hem hesaplı, hem de kaliteli” ürünleriyle herkesin sevgisini kazanan Halk, yazın damakları tatlandıracak yeni lezzetleri ile raflarda yerini aldı. Kek dünyasında yine bir ilki gerçekleştiren Halk, “Tatbeni Ev Keki Tadında” ile annelerin mutfaklardaki yardımcısı olacak. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatla tüketiciyle buluşturan Halk, yeni lezzetleri ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Halk’ın yeni ürünü “Tatbeni Ev Keki Tadında”, hem ortası delikli görünüşü hem sağlıklı lezzeti ile alıştığımız anne keklerini aratmayarak Türkiye’de kek kategorisinde yine bir ilk olma özelliği taşıyor. Kakaolu ve meyveli olmak üzere iki ayrı çeşidi bulunan “Tatbeni Ev Keki Tadında”, pratikliğiyle annelere mutfaklarda kolaylık sağlıyor ve yaz aylarında beş çaylarına ve dost sohbetlerine lezzet katıyor.
Kalite ve lezzetinden taviz vermeyen Halk, uygun fiyatıyla tüketicilerin cüzdanını düşünürken, mutfak ekonomisine de katkı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT