Tatil Ve Karne Heyecanının Buluşma Noktası: ‘Nezih’

Alışveriş Alışveriş Tatil Ve Karne Heyecanının Buluşma Noktası: ‘Nezih’

Tarihler: 31 Ocak 2011 Pazartesi ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Nezih

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2011 ~ Şub 13, 2011

Yorucu bir yarıyıl dönemi geride kaldı. Öğrenciler için şimdi tatil ve oyun zamanı! Birbirinden eğlenceli etkinlikleri ve farklı çeşitte karne hediyelerini raflarına taşıyan Nezih Kitabevi, tatil heyecanını yaşayan tüm çocukları ve anne babaları mağazalarına bekliyor!

Ödevler, sınavlar derken karneler alındı ve tüm öğrenciler sömestre tatiline girdi. Türkiye’deki 9 mağazası ile bilginin, oyunun ve hayallerin kapısını aralayan Nezih Kitabevi, binlerce kitabı, rengârenk oyuncakları, eğlenceli etkinlikleri ve hediyelik ürünleri ile sömestre tatilinin ve karne hediyelerinin heyecanını yaşayan tüm öğrencileri mağazalarına bekliyor.

Nezih Kitabevi’nde On Binlerce Çeşit Üründen Biri Mutlaka Çocuklar İçin!

Yoğun geçen bir okul döneminin ardından karnelerini alan yüz binlerce çocuk, notları ne olursa olsun en güzel karne hediyesini hak ediyor! Nezih Kitabevi’nde sömestre dönemine özel fırsatlar ve çeşitli etkinlikler ile karne heyecanı, yerini Nezih’te yarıyıl şenliğine bırakacak. Anne ve babalar, çocukları için, bütçelerine uygun birbirinden renkli, eğitici ve eğlendirici hediyeler alabilir; Nezih Kitabevi’nden kazanacakları çeşitli sürprizler ile çocuklarını iki kat sevindirebilirler.

Nezih mağazalarında, çocuklarınıza alabileceğiniz çeşitli hediyeler arasında, en son çıkan bilgisayar ve PS oyunları, yapbozlar, zeka oyunları, doğa belgeselleri DVD serisi, her yaşa uygun animasyon filmler, kitaplar, çizgi kahramanlarla bezeli oda aksesuarları, süslü defterler, kalemler, oyuncaklar ve daha neler neler! Tüm bunlara, Nezih mağazalarına özel fiyatlarla sahip olabilir, çocuklarınızın karne heyecanını, hediye sevincine dönüştürebilirsiniz.

Sömestre Etkinlikleri ile Nezih’te Tatil Heyecanı Başlıyor!

Nezih mağazalarında, 12 Şubat Cumartesi günü, Akademi Çocuk işbirliğiyle “Çocuklardan Çocuklara” isimli tişört boyama etkinliği gerçekleşecek. Çocukların boyadıkları tişörtler ise ihtiyaç sahibi kardeşlerine gönderilecek. Ayrıca, Nezih mağazalarında tişört boyama yapan çocuklara Akademi Çocuk tarafından özel bir sertifika da verilecek.

28-29-30 Ocak; 5-6 Şubat ve 12-13 Şubat tarihlerinde, Nezih Şaşkınbakkal Mağazası’nda Play Doh oyun hamurları ile atölye çalışmaları ve Play Doh oyun hamurlarında %50’ye varan indirimler minikleri bekliyor olacak.

Nezih’in ilk olarak 31 Ocak’ta gerçekleşecek diğer bir etkinliğinde ise çocuklar, kay kay ve snowboard oyunu olan Tony Hawk Shred ile PS3’te balık tutma oyunu olan Rapala Pro Bass Fishing’i Nezih’in Şaşkınbakkal mağaza vitrininde online oynayabilecekler. Şubat ayı sonuna kadar her hafta sonu devam edecek olan etkinlikte, çocuklar, oyunları hem vitrinde oynayacaklar hem de oyunları deneme fırsatı bulacaklar.

Ayrıca, 5 Şubat’tan itibaren Nezih mağazalarından alışveriş yapan herkes, Bağdat Caddesi City’s Dans Kursu’ndan %30 indirim çeki kazanacak! Çocuk danslarının da geçerli olacağı kampanya 28 Şubat’a kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT