Tatile Çıkmadan GOF’a Uğrayın

Alışveriş Alışveriş Tatile Çıkmadan GOF’a Uğrayın

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 16 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: GOF

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Tem 16, 2009
Tatile Çıkmadan GOF’a Uğrayın
GOF Online hizmetler; tatil mevsimi yaklaşırken hayatı kolaylaştıracak bir sistem geliştirdi. Her tür uçak, otobüs biletini GOF Online Hizmetler’den satın alabilirsiniz hem de 12 aya varan taksit imkânıyla…

Güneş yüzünü gösterdi… Tatil hazırlıkları başladı. Bilet alımları ise tatil hazırlığının önemli bir parçası. Şube şube uçak ve otobüs firmalarını gezmek yerine, biletlerinizi GOF Online Hizmetler’den alabilirsiniz. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için yeni uygulamalar yaratan GOF’ta bu ödemenizi 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.
Türkiye’de 200’e yakın şubesi bulunan ve şube ağını her geçen gün genişleten GOF, işlemlerinizi 3 ayrı yolla yapma imkanı tanıyor; web üzerinden, telefonla ve şubeye giderek. GOF’ta ulaşım ağı bilet alımları dışında birçok tatil paketi alternatifi de sunuluyor.
GOF’un müşterilerine verdiği diğer hizmetler şöyle; araç kiralama, üniversite harcı yatırma, OGS, EFT, özel sigorta hizmetleri, rent a car hizmeti, TTnet, Digiturk, D-Smart kurulum ve abonelik işlemleri, havale, SSK borçları, vergi borçları, kredi kartı başvuruları ve kredi danışma hizmeti, kargo hizmetleri, vs…GOF’ta tüm hizmetler sigortalı ve teminatlı gerçekleştiği gibi işlemler haftasonu da yapılabiliyor. Web üzerinden işlemlerinizi www.gofonlinefatura.com adresinden ya da 0216 347 09 08 numaralı telefonla gerçekleştirebilersiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT