Tchibo'da Bu Hafta: Harekete Geç

Alışveriş Alışveriş Tchibo'da Bu Hafta: Harekete Geç

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Tchibo ile her koşulda spor keyfi! Doğru kıyafetler ve ekipmanlar ile tüm hava koşullarında rahatlıkla spor yapmanın keyfine vararak formunuzu koruyun.

Tchibo, bu haftaki teması ile dışarıda spor yapmayı kolaylaştırırken spordan sonra evde sıcacık bir kahve keyfi de vaad ediyor. 17 Ekim-6 Kasım 2011 tarihleri arasında, tüm Tchibo mağazalarında ve Tchibo.com. tr’de tüm Bonus Card’lar ile yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde 100 gram Gold Selection Çözünebilir Kahve hediye.

Değişen mevsim koşullarına göre hazırladığı özel temaları ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, soğuk havalarda bile spor yapma özgürlüğü getiren termo kıyafetler, rüzgara ve suya dayanıklı, akşam saatlerinde spor yapanlara özel reflektörlü ürünler ve vücuda hava aldırarak nem dengesini ve vücut ısınını koruyan DryActive Plus özellikli ürünleri ile her hava koşulunda özgürce spor yapma imkanı sunuyor.

Tüm hava koşullarına uygun doğru kıyafetler ve ekipmanların sunulduğu Tchibo’nun “Harekete Geç” teması; 24 Ekim Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 26 Ekim Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Erkek ve kadınlara özel spor ürünlerinin sunulduğu Tchibo’nun yeni temasında; termo tayt, rüzgar korumalı mont, kapüşonlu sweatshirt, klima tec eşofman üstü, softshell yelek, rüzgar maskesi, polar bere, termo ceket, spor ayakkabısı, çorap setleri, spor sütyenleri, tişörtler, polar ceket ve eşofman altı, unisex reflektörlü yelek, reflektör seti, spor çantası ve spor iç çamaşır setleri dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Harekete Geç” temasında fiyatlar 12,95 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT