Tchibo´dan Kahve Tadında Bir Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş Tchibo´dan Kahve Tadında Bir Sevgililer Günü

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 14, 2011

Tchibo, kahve makinesi “Cafissimo Chromium” ile 14 Şubat Sevgililer Günü için farklı bir hediye seçeneği sunuyor. Cafissimo Chromium şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile kahve molalarınıza keyif katıyor.

Tchibo, soğuk kış günlerinde sevgililerin içini ısıtacak “Cafissimo Chromium” ile farklı bir hediye arayanlara sıcacık bir Sevgililer Günü alternatifi sunuyor.

Yüzde 100 krom kaplamalı ve özel bir üretim sürecinde tasarlanan Cafissimo Chromium, lezzet ve kalitenin yanı sıra sunumdan ödün vermek istemeyen kahve severler için şık bir seçenek oluyor. Cafissimo Chromium’un istenilen kahve türüne göre ayarlanabilen üç kademeli basınç sistemi ve 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı ile lezzetli filtre kahveler, tam tadında espressolar ve vazgeçilmez caffé crema’lar hazırlamak artık çok kolay.

Cafissimo Chromium, kolayca yerleştirilebilen 10 fincan kapasiteli raylı XL su haznesi, profesyonel bir şekilde gerçek süt köpüğü hazırlamak için esnek hareket edebilen süt köpürtme aparatı, yönlendirici sesli ve ışıklı sinyaller, fincan ve bardaklar için farklı seçenekte yerleştirme yüksekliği ve otomatik pişirmeyi durdurma mekanizması ile eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor.

Geliştirilmiş ve benzersiz yeni kahve kapsülleri ile sevdiğinize verebileceğiniz en farklı ve özel hediyelerden olan Cafissimo Chromium, stoklarla sınırlı ve sadece 199,95 TL…

Yeni ambalaj tasarımı, benzersiz ve geliştirilmiş lezzetleriyle gerçek bir kahve uzmanı olan “Cafissimo”nun yeni kahve kapsülleri ile kahve keyfi daha da çeşitleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT