Tchibo`dan: Karıştır ve Yakıştır

Alışveriş Alışveriş Tchibo`dan: Karıştır ve Yakıştır

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eyl 30, 2011

Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Karıştır ve Yakıştır

Birbirinden şık ürünlerle farklı kombinasyonlar yapma imkanı sunan, her beden tipine uygun kıyafetler, Tchibo’nun yeni teması “Karıştır ve Yakıştır”da… “Karıştır ve Yakıştır”ın üzerinde bulunan sembollerle kıyafetleri prova etme problemini ortadan kaldıran onlarla farklı seçeneği, kadınların “ne giysem” sorusuna en şık çözüm oluyor.

Her hafta değişen temalarıyla yaşama dair pratik ve estetik çözümler sunan Tchibo, farklı vücut yapılarına uygun kıyafetler ile onlara uyumlu aksesuarları bir araya getiren “Karıştır ve Yakıştır” ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

Yeni teması ile Tchibo, herkesin kişisel zevki ve beden ölçüsüne uyum sağlayacak kombinasyon önerileri sunarken, vücut kategorilerine göre oluşturduğu sembollerle hızlı ve rahat alışveriş imkanı sağlıyor. Konfeksiyon bedenlerini, dört farklı yapıya uyacak şekilde kategorilere ayıran Tchibo, kıyafeti denemeden bedene oturup oturmayacağını semboller yardımı ile gösteriyor.

Gündelik yaşamın temposuna uyumlu giyim alternatifleri sunan Tchibo’nun yeni teması “Karıştır ve Yakıştır”, 12 Eylül Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 14 Eylül Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor…

Tchibo’nun doğru kombinasyonları yaratma fikrinden yola çıkarak hazırladığı yeni temasında birbirinden şık alternatifler yer alıyor; kıyafetleri renklendiren şallar, babetler, giysilerin tamamlayıcısı çanta ve cüzdanlar, rahat taytlar, tunik, elbise, deri kayışlı saat, çorap ve şemsiyeler. Tarz yaratacak yeni Tchibo ürünlerinin fiyatları 18,95 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT