Tchibo`dan Zarif Kadınlara Şık Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Tchibo`dan Zarif Kadınlara Şık Hediyeler

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 13 Şubat 2012 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Şub 13, 2012

Aksesuardan ev kıyafetine kadar pek çok ürün ile hediye seçiminde kadınlara ve erkeklere kolaylık sunan Tchibo, yumuşacık kaşmir, gözalıcı parlaklıkta ipek, kadife yumuşaklığında deri ile özel ve modern dokunuşları alışveriş keyfine dönüştürüyor.

Her hafta değişen teması ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, yeni teması ile dışarıda şıklığı evde ise rahatlığı sunuyor. Birbirinden farklı kumaşlarla, kış ayı için yepyeni bir stil yaratan Tchibo, kadınlarda zarafeti ön plana çıkarıyor. Hediye almak isteyenler için de farklı alternatifler sunan Tchibo’nun “Şık ve Zarif” teması 12 Aralık Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 14 Aralık Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Takı ve aksesuarları ile kadınların vazgeçilmezi olmaya aday olan Tchibo’nun yeni temasında; kaşmir bere ve eldiven seti, rahatlığın ön planda olduğu kazaklar, pantolonlar, hırkalar, şık iç çamaşırları, botlar, ev kıyafetleri, birbirinden şık ve kullanışlı saatler, zarif mücevherler ve mücevher kutuları dikkat çekiyor. Kaşmir, ipek ve deri kumaşların ön plana çıktığı Tchibo’nun “Şık ve Zarif” temasında fiyatlar 14.95 TL’den başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT