Tchibo ile Afrika Kıtası’na Yolculuk!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Afrika Kıtası’na Yolculuk!

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Tchibo ile Afrika Kıtası’na Yolculuk
Tchibo’nun 15 Temmuz’da başlayacak “Afrika Rüyası” temasında yer alan mutfak aksesuarları ve birbirinden ilginç dekorasyon ürünleri ile Afrika’nın gizemli havası evlerinize taşınıyor.

Periyodik olarak değişen temalar sunan Tchibo, 15 Temmuz’da başlayacak “Afrika Rüyası” temasıyla çok farklı bir dünyaya adım atmanızı sağlıyor. Sevdiklerinizi şaşırtacak ahşap malzemeden dekorasyon ürünleri ve güzel bir yemeğe eşlik edecek şarap kadehleri, şık masa örtüsü bu temada yer alan ürünlerden sadece birkaçı. Ayrıca, Afrika kabilelerini evinizde konuk etmek isterseniz, insan figürlü bibloları kaçırmayın.
Afrika insanının yaratıcılığı ihtiyaçtan doğmuştur. Tchibo’nun bu ilginç tasarımlı dekorasyon ve mutfak malzemelerinden oluşan teması da sizlerin tüm ihtiyacını karşılamak üzere hazırlandı.

Evinizde egzotik bir hava yaratmak, Tchibo’nun “Afrika Rüyası” temasında yer alan ürün yelpazesini görmeniz ve Afrika`nın ekvatoral güneşi ile verimli dağlık bölgelerinde yetişen kahve çekirdeklerinden hazırlanan zengin aromalı Africa Intense`i denemeniz için, sizi Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT