Tchibo İle Banyolarınızda Fark Yaratın

Alışveriş Alışveriş Tchibo İle Banyolarınızda Fark Yaratın

Tarihler: 20 Ocak 2010 Çarşamba ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2010 ~ Oca 31, 2010
Tchibo, 27 Ocak’ta başlayacak yeni teması ile banyolar ve kişisel bakım için alternatif ürünler sunuyor.

Tchibo’nun banyolarda fark yaratacak yeni teması, “Banyolara Yeni Dokunuş” 25 Ocak’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 27 Ocak’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Bu yeni temada, banyolar ve kişisel bakım için birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünler sunuluyor. Elektronik ürünler 3 yıl garanti avantajı ile özellikle dikkat çekiyor.

Tchibo, bu yeni temasında sunduğu kişisel bakım ürünleriyle bayanların ilgisini çekiyor. Saç kurutma makinesinden, ışıklı cımbıza, kozmetik eldiven setinden saç şekillendirme seti ve bigudi setine kadar birbirinden kullanışlı ve pratik ürünler bayanların vazgeçilmezi oluyor.

Tchibo, yeni temasında banyolarda fark yaratmak isteyenlere, banyo sileceği ve mikrofaser bez setinden, modern ve şık sepet seti ve gerçek taş hissi uyandıran dekoratif mumlara, estetik ve pratik banyo çöp kovası ve tuvalet fırçasından, kaymadan duş keyfi sunan küvet ve duş matı’na kadar birbirinden kullanışlı ürünler sunuyor. Mikro kotondan baş havlusu, banyo havlusu ve el havlusu seti ile kurulanmak daha kolay ve keyifli hale gelirken, modern ve kullanışlı yapısı ile duş perdeleri banyoların havasını değiştiriyor. Analizli tartı ile form korumak kolaylaşırken, microfaser banyo paspası banyolarda şıklık yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT