Tchibo ile En Yakışıklısı Benim Babam!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile En Yakışıklısı Benim Babam!

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 21, 2009
En Yakışıklısı Benim Babam!
Tchibo’nun 17 Haziran’da başlayacak “Yakışıklı Babam” teması ile Babalar Günü için tekstilden alet çantasına kadar birbirinden farklı hediye alternatiflerinin tümünü Tchibo mağazalarında bulacaksınız.

Bu yılın en özel günlerinden biri olan Babalar Günü’nde, hayatımızın en değerli varlığı babalarımızı şımartma zamanı geldi. Her bütçeye uygun hediye alternatifleri Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor. Şıklığından taviz vermeyen centilmen babanız için tişört, kazak, iç çamaşırı gibi tekstil ürünlerinin yanı sıra seyahatlerinde hep yanında olacak kullanışlı bir seyahat çantası, ayrıca tamirat işlerini seven babalar için de matkap, tornavida seti ve alet çantası gibi sonsuz alternatifler Tchibo’nun renkli dünyasında babalarınızı sevindirmeniz için sizleri bekliyor.

Alışveriş yapacak vakit bulamayanlar, Tchibo’nun internet mağazası Tchibo.com.tr adresinde de mağazalarla eş zamanlı olarak satışa sunulacak olan bu ürünleri bir tıkla alma kolaylığını yaşayıp, yakışıklı babalarının bu özel gününü kutlama fırsatı bulabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT