Tchibo İle Kendinizi Yenileyin

Alışveriş Alışveriş Tchibo İle Kendinizi Yenileyin

Tarihler: 14 Eylül 2010 Salı ~ 14 Ekim 2010 Perşembe

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2010 ~ Eki 14, 2010

Tchibo İle Kendinizi Yenileyin

Herkes günün stresinden uzaklaşmak, gevşemek ve bakımlı olmak ister. Kendine zaman ayırmak isteyenleri düşünen Tchibo’nun yeni teması “Kendinizi Yenileyin” 6 Eylül Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 8 Eylül Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuldu.

Tchibo’nun huzurlu anlara ayırdığı yeni temasında; etkisiyle şaşırtacak masaj aletleri, yumuşacık gevşeme yastıkları, bakımlı kadınların çok sevdiği manikür ve pedikür cihazları, şık ve rahat sabahlıklar, eşofmanlar ve tişörtler ön plana çıkıyor. Bu yeni temada, her yere taşınabilen spor çanta, şık yüzücülere spor mayo ve kilo kontrolü için ideal vücut yağ yöneticisi dikkat çekiyor.

“Kendinizi Yenileyin” Temasından Bazı Ürünler:
Manikür Pedikür Cihazı: 6 farklı başlık ve sağ-sol dönüşlü 2 hız kademesine sahip olan cihaz aydınlatmaya sahiptir. Tırnakları kısaltmak için 2 adet safir törpü başlığı (narin ve ekstra narin), tırnakların parlaması için parlatma başlığı, tırnaktaki deri tabakasını ve nasırları temizlemek için 2 safir koni törpü ve tırnak derisi temizleyici mevcuttur. Mürdüm eriği-beyaz renkteki cihaz başlık dahil yaklaşık 14 cm uzunluğundadır. Muhafaza çantası ve piller dahildir.

V Yaka Tişört: Pamuk streç kalitesindeki tişört elastanlıdır ve deforme olmaz. Farklı renkteki yan dikişleri ve yaka ucu eki tişörte hareket katar. Boyun kısmında kelebek baskılar bulunur. %96 pamuk, %4 elastan karışımından üretilen tişört 40 derecede yıkanabilir. Gri-mürdüm eriği rengindeki tişört 36, 38, 40, 42, 44 ve 46 beden seçenekleri sunulur.

Saten Uyku Maskesi ve Kulak Tıpaları: Yumuşak dolgulu burun kanatlarıyla ışığın sızmasını engelleyen maskenin geniş ve esnek bandı cırtlıdır ve ayarlanabilir. 2 çift kulak tıpası da sete dahildir, maskede muhafaza edilebilir. Kulak tıpaları 24 desibele kadar ses geçirmez. Maskenin ön tarafı %100 polyester; arka tarafı %60 polyester, %40 pamuktur. 30 derecede yıkanabilir. Kulak tıpaları PU köpüğüdür. Pembe renkteki set, standart boylardadır.

Teleskobik Sırt Kaşıyıcısı: Ayarlanabilir genişlikteki kaşıyıcı 18/10 çelik, sapı plastiktir. Asma bantlı kaşıyıcı 70 cm’ye kadar uzatılabilir, genişliği yaklaşık 5 cm’den 9 cm’ye kadar ayarlanabilir.

İkili Masaj Çubuğu: Rahatlamanın en iyi yolu! Kasları gevşeten ve stresi azaltan masaj çubuğunun topları köpüklü lastikten, yay elementleri çeliktendir. Asmak için lastik banda sahip olan masaj çubuğu 2 paça halinde sunulur. Kullanım kılavuzu dahildir.

Cilt Bakım Eldiveni ve Patiği: Gece boyunca bakım! Özellikle gece boyunca el ve ayaklarınıza bakım yapan kremler kullandığınızda uygundur. %95 pamuk, %5 elastandan üretilmiştir. 40 derecede yıkanabilir. Beyaz renk üzerine fuşya kelebek baskıları bulunur. Standart boydadır ve 2’li set halinde sunulur.

Spor Çantası: Her yerde yanınızda! Uzunluğu ayarlanabilir omuz kayışlı, cırt bantlı kilitli ve çıkabilen cep telefon bölmeli çantanın ana bölümü fermuarlıdır. Fermuarlı ön bölme ve fermuarlı iç bölmeye sahiptir. Ağ ekler sayesinde çok kullanışlıdır. Grafit - pembe renkte ve %100 polyester çantanın yaklaşık ölçüleri 50 x 35 x 19 cm’dir.

Sabahlık: Huzurlu bir sabah! Saf pamuklu sabahlık, bağlama bantlı, geniş şal yakalı ve 2 ön ceplidir. Diz hizasındadır. %100 pamuklu sabahlık 40 derecede yıkanabilir. Mürdüm eriği-lila renkte çizgilidir ve 36/38, 40/42 ve 44/46 beden seçenekleri ile sunulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT