Tchibo ile Mutfaklar Rengarenk!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Mutfaklar Rengarenk!

Tarihler: 26 Ağustos 2009 Çarşamba ~ 26 Eylül 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2009 ~ Eyl 26, 2009
Tchibo ile Mutfaklar Rengarenk!

Tchibo`nun 26 Ağustos`ta başlayacak "Renkli Lezzetler" temasında yer alan rengarenk, fonksiyonel, pratik ve eğlenceli tasarımlara sahip bu ürünler, hem mutfaktaki en şık yardımcılarınız olacak hem de mutfağınızı renklendirecek.

Herkesin ilgisini çekecek "Renkli Lezzetler" temasında yer alan amerikan servisi seti, muhafaza kutuları, ekmek sepeti, çay kutusu gibi ürünler mutfakta renkli bir düzen oluşturmanız için pratik çözümler sunarken, ananas dilimleyici, milkshake mikseri, yumurta tavası, çay filtresi ise en eğlenceli yardımcılarınız olacak. Kek kalıbı, margarin kabı, pasta bıçak seti, renkli sandalye minderleri ise temanın dikkat çeken diğer ürünleri arasında yer alıyor.

Mutfakta zaman geçirmeyi sevenler, evini dekore edenler, mutfağını yenileyenler, kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler; "Renkli Lezzetler" temasının pratik ve renkli ürünlerini kaçırmayın!

Mutfaktaki sağ kolunuz olacak bu neşeli ürünleri görmek isteyen herkesi 26 Ağustos`ta Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT