Tchibo ile Mutfakta Yaz Partisi!

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Mutfakta Yaz Partisi!

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 30, 2009
Tchibo ile Mutfakta Yaz Partisi!
Tchibo, 10 Haziran’da başlayacak “Mutfakta Yaz Partisi” temasının rengarenk ürün koleksiyonuyla mutfağınıza renk katarken, size pratik ve eğlenceli çözümler sunuyor.

Yazın keyfini eğlenceli ev partileri ile çıkarmak isteyenlerin ilgisini çekecek olan mutfak ürünleri hem mutfağınıza şıklık katıyor hem de parti için yiyecek ve içecek hazırlıklarınızı kolaylaştırıyor. Dondurma makinesi, disko topu gibi ürünlerle parti hazırlıkları yaparken, pratik limon sıkacağı, elma ve armut dilimleyici ile sıcak havalar için ideal kokteyl ve meyve salatalarını kolaylıkla hazırlayabiliyorsunuz. Temanın ilgi çeken diğer ürünleri ise 4’lü bıçak seti, süzgeç, buzdolabı etiketleri, elma ve muz kaplarından oluşuyor.

Mutfağınızı rengarenk ve fonksiyonel ürünlerle süslemek ve ev partileri için hazırlıklı olmak istiyorsanız, Tchibo’nun yeni temasını kaçırmayın.

“Mutfakta Yaz Partisi” temasının ürünlerini görmek ve lezzetli Tchibo kahveleriyle keyif yapmak isteyen herkesi, 10 Haziran’da Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr adresine bekliyoruz.

Bu temada yer alan ürünlerden bazılarının fiyatları:
Muhafaza kutuları: 16.95
Buzdolabı etiketi: 34.95
4’lü bıçak seti:19.95
Dondurma makinesi: 59.95

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT