Tchibo İle Rahat Bir Uyku Sizi Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Tchibo İle Rahat Bir Uyku Sizi Bekliyor

Tarihler: 14 Kasım 2011 Pazartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2011 ~ Oca 14, 2012

Tchibo ile her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Tatlı Rüyalar

Konforlu bir uyku için her şey Tchibo’da. Soğuk kış günlerinde sıcacık ve huzur dolu bir uyku için gereken her şeyi Tchibo, yeni teması ile sizlerle buluşturuyor. Cilt dostu özel dokuması ve vücut ısısını koruyan nevresim takımları ile sıcacık kış günleri sizleri bekliyor.

Hazırladığı özel temaları ile hayata dair pratik çözümler sunan Tchibo, kış aylarının soğuk günlerinde evde olmanın keyfini yaşatıyor. Havaların soğuduğu bu günlerde Tchibo şık, kullanışlı ve pratik dekorasyon ürünleriyle evlerde farklı bir hava estirirken konforlu ürünleriyle keyifli uykular vaad ediyor. Bakterilere karşı güçlü bir bariyer oluşturan yatak örtüleri, jersey kumaştan üretilen nevresim takımları, yumuşacık kumaşa sahip ev kıyafetleri ve pijamalar ile evde olmanın tadına varacağınız birçok ürüne sahip Tchibo’nun “Tatlı Rüyalar” teması 7 Kasım Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr online alışveriş noktasında, 9 Kasım Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Tarz sahibi odalara yakışan önerilerin de sunulduğu Tchibo’nun yeni temasında; polar nevresim, jersey lastikli çarşaf, nevresim takımları, pijama takımları, uyku maskesi, battaniye, rahatlama yastığı, ikili boxer seti, terlik, ev kıyafetleri, alarmlı saat, dörtlü kapı askısı, nem ölçer termometre, gece lambası, yatak kılıfı, boyun ve sırt yastığı, elektrikli battaniye, sanık, karyola, etajer, elbise dolabı, komodin, fonksiyonel sehpa ve bel ısıtıcısı ile dikkat çekiyor. Tchibo’nun “Tatlı Rüyalar” temasında fiyatlar 8,95 TL.’den başlıyor.

Tchibo “Tatlı Rüyalar” Temasından Bazı Ürünler

Elektrikli Battaniye: Üst yüzeyi yumuşak kumaştan, alt yüzeyi polar kumaştan olan elektrikli battaniyenin, ayaklar için ısıtıcı özel kısmı bulunuyor. Altı kademeli sıcaklık ayarı ve ışıklı sıcaklık ekranı bulunan battaniye, üç saat sonra otomatik olarak kapanıyor. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 99,95 TL.

Takı ve Makyaj Konsolu: Ön yüzeyi parlak beyaz melamin kaplamalı takı ve makyaj konsolunun, aynalı kapağı, dört adet çekmecesi, üç adet cam bölmesi bulunuyor. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 349,95 TL.

Karyola: Parlak beyaz renkteki melamin kaplamalı karyola, odalara farklı bir hava katıyor. Karyola başlığı yanlardan hafif dışarı doğru çıkıntılı olan karyolanın üç kademeli yükseklik ayarı bulunuyor. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 599,95 TL.

Sandık: İç kısmı son derece geniş olan sandık, ön kapağı eğimli olması sayesinde kolayca açılıyor. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 299,95 TL.

Gecelik: Düğmeli ve bir adet göğüs cebi bulunan geceliğin içeriğindeki pamuk giyim konforu sunuyor. Saten biyeli ve pembe-beyaz kareli gecelik, S (36/38), M (40/42), L (44/46), XL (48/50) beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 46,95 TL.

Saten Nevresim Takımı: Terletmeyen yumuşak pamuklu kumaştan üretilen saten nevresim takımı, kolay ütüleniyor. Saten nevresim takımının; deve tüyü rengi, açık mavi ve yeşil renk seçenekleri bulunuyor. Bir adet 90x70 santimetre olan yastık kılıfı ve bir adet 200x200 santimetre olan nevresimi ile sunuluyor. Fiyatı: 59,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT