Tchibo Kadınların Dünyasını Zenginleştiriyor

Alışveriş Alışveriş Tchibo Kadınların Dünyasını Zenginleştiriyor

Tarihler: 08 Aralık 2009 Salı ~ 08 Ocak 2010 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2009 ~ Oca 8, 2010
Tchibo’nun 16 Aralık’ta başlayacak “Kadınların Dünyası” temasında yer alan USB’li pikaptan notebook kılıfına kadar pek çok şık ve fonksiyonel ürün hediye seçiminizi kolaylaştıracak.

Tchibo’nun yeni temasında hem sevdiklerinizi hem de kendinizi şımartabileceğiniz en güzel hediye seçenekleri sizleri bekliyor. Modern tasarımlarıyla dikkat çeken kaliteli tekstil ürünleri, pijamalar ve iç çamaşırları, hiçbir yerde bulamayacağınız fonksiyonel tasarımlı ofis ürünleri, çanta ve cüzdanlar ile bu yıl hediye seçiminiz çok kolay olacak.

Özellikle gümüş görünümlü simli ipliklerle dokunmuş siyah renkli panço şıklığınıza şıklık katacak. Notebook’lar için ideal koruma sağlayan notebook kılıfı modern dünyanın çalışan bay ve bayanlarının vazgeçilmezi haline gelecek.

Kadife kaplı ve şık görünümlü mücevher kutusu ile değerli eşyalarınızı her zaman düzen içinde muhafaza edebilecek, seyahat çantası ve 2 adet takı torbası ile yolculuklarınız esnasında dahi rahatlıkla yanınızda taşıyabileceksiniz.

Plak severler için çok güzel bir hediye olmaya aday USB’li pikap ise teknolojiyle nostaljiyi birleştiren bir hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor.

Sevdiklerini şık bir hediye ile mutlu etmek isteyen beyler ve kendisi için en iyisini isteyen hanımlar, bu tema çok ilginizi çekecek. Sizler için özel hazırlanmış bu koleksiyonla tanışmanız için sizi Tchibo satış noktalarına veya Tchibo.com.tr internet adresine bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT