Tchibo’dan Spor Ürünler

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Spor Ürünler

Tarihler: 18 Ocak 2011 Salı ~ 18 Şubat 2011 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2011 ~ Şub 18, 2011

Günün her saati ve farklı hava koşullarında yapılabilecek sporları keyifli hale getirecek ürünler, Tchibo’nun yeni temasında. Yüzmeden yürüyüşe, kayaktan jimnastiğe kadar birçok spor dalı için işlevsel kıyafetler ve ekipmanlar içeren Tchibo’nun yeni teması “Spor Zamanı”, 17 Ocak Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr internet mağazasında, 19 Ocak Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Tchibo’nun zindelik sağlayan yeni temasında; bayan termo pantolon, örgülü polar ceket, atkı, bere, polar örgü eldiven, örgülü polar yelek, yürüyüş bastonu, spor tişört, bayan kayak ve koşu ceketi, uzun kollu termo tişört, rüzgar korumalı eldiven, kayak ve koşu için bayan pantolonu, erkek kayak ceketi, termal çorap, termo kazak, erkek kayak ve koşu pantolonu, bayan termo çizme, ayakkabı için kar zinciri, mikro polar bluz, spor çorabı seti, uzun kollu polo tişört, fitness bandı, step aleti, bayan spor tişört, bayan spor pantolon, yoga minderi, spor ceket, şapka, MP3 çalar için kol bandı, erkek spor pantolon, spor çantası, sauna havlusu, erkek ve bayan mayosu, çok fonksiyonlu bant sporseverleri bekliyor. Tchibo’nun sporu eğlenceli hale getiren “Spor Zamanı” temasında fiyatlar 9,95 TL.’den başlıyor.

Örgülü Polar Yelek: Şık yürüyüş! Son derece yumuşak olan yelek, dik yakası, çene korumalı fermuarı, fermuarlı iki adet cebi ve fermuarlı ön cebi ile oldukça kullanışlı. Genişlik ayarı için büzgülü lastik banda sahip siyah renkteki yelek, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 32,95 TL.

Yürüyüş Bastonu: Yürüyüş süresince dizleri ve omurgayı koruyan bastonun, her bir batonunda uzaktan görünebilirlik için çıkarılabilir 2 adet LED lamba bulunuyor. Sertleştirilmiş carbid uçlara sahip bastonun baton uçları için takılabilir, kaymayan lastik parçaları asfaltta yürümek için ideal. Güvenli tutuşu ve gergin durumdaki bilek için ergonomik bir sapı olan baston, optimum güç transferi için ayarlanabilir ve destekli neopren bilek kayışına sahip. Düzgün olmayan arazide kullanım için değiştirilebilir trekking tablası, batonların zemine gömülmesini önlüyor. Fiyatı: 46,95 TL.

Bayan Kayak ve Koşu Ceketi: Yüksek performanslı koruyucu katmanı sayesinde su, rüzgar geçirmiyor ve nefes alıyor. Dayanıklı üst malzemesi sayesinde su ve kir tutmuyor. Kol altındaki elastik bölümler ile optimum hareket özgürlüğü sağlıyor. Sırtın üst kısmında havalandırma delikleri olan fermuarlı ceket, iki adet dış cebe ve cep telefonu için bir adet iç cebe sahip. Açık mavi renkteki ceket, 36-38-40-42 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 99,95 TL.

Erkek Kayak Ceketi: Ceket, yüksek performanslı koruyucu katmanı sayesinde su, rüzgar geçirmiyor ve nefes alıyor. Dayanıklı üst malzemesi sayesinde su ve kir tutmuyor. Kol altındaki elastik bölümler ile optimum hareket özgürlüğü sağlıyor. Ceketin cep telefonu için iç cebi, fermuarlı iç cebi, fermuarlı ön cebi ve iki adet dış cebi bulunuyor. Görünürlüğü artıran reflektörlü şeritlere ve kontrast renklerde delikli astara sahip, siyah-mavi renkteki ürün, M, L, XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 99,95 TL.

Ayakkabı için Kar Zinciri: Zincirsiz çıkmayın! Kar zinciri, buza, kara ve ıslak çime sıkıca ve sağlam basmak için üretilmiş spiral bir sisteme sahip. Güvenlik sağlayıcı bir ekipman olan zincir, ayakkabı veya çizmeye kolayca takılabiliyor. Siyah renkteki zincir, 36-41-42-47 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 19,95 TL.

Bayan Termo Çizme: Su geçirmeyen ve nefes alan çizme ile ayaklar güvende. Dayanıklı üst malzemesi sayesinde su ve kir tutmuyor. Astarı yumuşak olan çizme, sıcak tutuyor, karı ve soğuğu geçirmiyor, kaymaz tabanıyla güven sağlıyor. Kahverengi üretilen ürün, 37-38-39-40-41 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 69,95 TL.

Uzun Kollu Polo Tişört: Nefes alma ve DryActive Plus sayesinde nem atma özellikli polo tişört ile spordan keyif alın. Formunu kaybetmeden bedene mükemmel oturan, pembe ve kemik renklerde üretilen tişört, 36-38-40-42-44 beden seçeneklerine sahip. Fiyatı: 19,95 TL.

Fitness Bandı: Kara antrenmanı, koordinasyon çalışmaları ve bedensel alıştırmalar için ideal olan bant ile antrenmanlar daha keyifli. Kılavuzu ile birlikte sunulan bandın uzunluğu yaklaşık 55 santimetre. Fiyatı: 26,95 TL.

Step Aleti: Adım adım forma girin! Bacakları, kalçayı ve bedenin üst kısmındaki kasları çalıştırıyor. Dijital antrenman bilgisayarına sahip step aleti, yakılan kalori miktarını, harcanan süreyi ve atılan adım sayısını gösteriyor. Adım atma direnci ve adım yüksekliği kademesiz olarak ayarlanabiliyor. Tutma sapları ile 1 çift lateks çekme halatı ve 2’li hidrolik hava sistemine sahip step aleti, siyah-beyaz renkte. Fiyatı: 119,95 TL.

Yoga Minderi: Yoga minderi ile gevşeyin. Yüksek kalitedeki malzemesi sayesinde son derece elastiki olan minder, 1 santimetrelik ekstra kalınlığıyla optimum antrenman konforu sağlıyor. Fiyatı: 59,95 TL.

MP3 Çalar için Kol Bandı: Müzikten ayrı kalamayanlara özel üretilen kol bandı spor yaparken de bir şeyler dinleme ayrıcalığı sunuyor. Ayarlanabilir cırt cırtlı kol bandı, kolun üst kısmına ve bileğe takılabiliyor. Görüş penceresi sayesinde kolay kullanıma sahip siyah renkteki bant, iki adet fermuarlı göze ve içte kalan kablo girişlerine sahip. Fiyatı: 12,95 TL.

Bayan Mayo: Kışın da herkes yüzmeye! Elastik, klora dayanıklı ve UV korumalı mayo, optimum duruş için destekli büstiyere ve kişisel push-up efekti için çıkarılabilir yumuşak dolguya sahip. Sağ yanı büzgülü, siyah beyaz desenli mayo, 38-40-42-44-46-48 beden seçenekleri ile sunuluyor.

Fiyatı: 36,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT