Tchibo’dan Yoğun Aroması ve Eşsiz Lezzetiyle Yepyeni Bir Kahve: Tchibo Beste Bohne

Alışveriş Alışveriş Tchibo’dan Yoğun Aroması ve Eşsiz Lezzetiyle Yepyeni Bir Kahve: Tchibo Beste Bohne

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 30, 2011

Kahve uzmanı Tchibo, farklı damak tatlarına hitap eden kahvelerine bir yenisini daha ekledi. Yoğun aromasıyla kahveyi yeniden yorumlayan Tchibo Beste Bohne, eşsiz bir lezzete ulaşmanın kapılarını aralıyor.

Dünyanın farklı köşelerinden değişik tat ve aromalardaki farklı kahvelerini tüketicilerin beğenisine sunan Tchibo, bahar aroması ile yepyeni bir lezzeti kahve tutkunları ile buluşturuyor. Güney Amerika’nın mineral zengini topraklarında özenle yetiştirilen Arabica çekirdeklerinin verdiği eşsiz lezzet ve yoğun aroma Tchibo Beste Bohne’de buluşarak kahveyi yeniden yorumluyor. Beste Bohne’yi eşsiz kılan yoğun karakterini ona, mineral bakımından zengin Güney Amerikanın topraklarında yetişen, Arabica çekirdekleri veriyor.

Tchibo’nun kahvedeki uzmanlığının en son ürünü olan Beste Bohne yoğun tadı ile kahvede yeni bir lezzet arayan ve hayatın hızlı akışında enfes bir kaçamak yaparak kendini şımartmak isteyenlere benzersiz bir kahve deneyimi yaşatıyor. Sınırlı stoklarda satışa sunulan Beste Bohne 2x250 gramlık ambalajında 16.45 TL’lik fiyatıyla tüm Tchibo Mağazalarında bulabilirsiniz.

2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 12 ilde 51 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT