Tchibo’nun `Conran Mutfak Tasarımları`yla Kendi Tarzınızı Keşfedin

Alışveriş Alışveriş Tchibo’nun `Conran Mutfak Tasarımları`yla Kendi Tarzınızı Keşfedin

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 05 Mayıs 2009 Salı

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 5, 2009
Tchibo’nun “Conran Mutfak Tasarımları”yla Kendi Tarzınızı Keşfedin

Tchibo, kuruluşunun 60. yılı için özel tasarlanan “Conran Mutfak Tasarımları” teması ile 29 Nisan tarihinden itibaren mutfağınızda yeni bir dönem başlatıyor.

29 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında Tchibo mağazalarında birbirinden şık, kullanışlı ve fonksiyonel mutfak ürünleri satışa çıkıyor. Modern dünyanın ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Conran mutfak malzemeleri her ihtiyaca cevap veren özellikleriyle dikkat çekiyor.

İngiliz tasarım gurusu Sir Terence Conran diyor ki, "İyi bir ürünün yüzde 98’i sağduyudur, ama onu asıl büyüleyici yapan geri kalan yüzde 2’lik kısmı, yani estetik değeridir." İşte bu sözden yola çıkan Tchibo, mutfağınızdaki estetik değerleri kendi zevkinize göre arttırmanıza yardımcı oluyor.

Conran mutfak malzemeleriyle tanıştıktan sonra kalitenizden ödün veremeyeceksiniz. Conran tarafından özel tasarlanmış bıçak setleri, tencere tava takımları ve mutfak havluları gibi mutfağınızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünler Tchibo mağazalarında sizleri bekliyor.

Ürün görsellerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: www.willardgroups.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT