Technogym Arke ile `Hareketin Orjinali`ne Dönüş

Alışveriş Alışveriş Technogym Arke ile `Hareketin Orjinali`ne Dönüş

Tarihler: 28 Haziran 2011 Salı ~ 28 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Technogym

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2011 ~ Tem 28, 2011

‘’Hareket kazandırır’’ sloganıyla giderek artan bir başarıyla yoluna devam eden AVV, Technogym’in Türkiye’deki tek distribütörü olarak yeni ürünlerini müşterileri ve spor tutkunları ile buluşturuyor. Technogym, Arke ile büyük bir yeniliğe daha imzasını atıyor. Technogym Arke, 360 derece hareket sağlayarak bütün vücudu harekete geçirme özelliğiyle kullanıcılarının anne karnındaki ve bebeklik dönemlerindeki ilk hareketlerini yeniden yapmasına imkân vererek vücutlarının tıpkı bir bebeğin vücudu gibi esnek ve sağlıklı kalmasını sağlıyor. Arke, sizleri spor yapmanın fonksiyonelliği ve eğlenceli yönü ile tanıştırıyor.

Kendini daha iyi hissetmenin diğer adı ‘’Wellness’’ ile Türkiye’deki spor tutkunlarını tanıştıran Technogym, kendi bünyelerindeki Technogym Bilim Merkezi tarafından tasarlanan ve teknolojiyi en üst sınırında kullanarak geliştirdiği yepyeni ürünlerle teknolojide çığır açmaya devam ediyor. American College of Sports Medicine(ACSM), Arke’nin 2011’de fonksiyonel çalışmalarda ön görülen üst düzey fitness çalışması olduğunu kabul etmiştir.

Technogym Arke Fonksiyonel Kit; hava, su, toprak ve ateş elementlerinden yola çıkılarak geliştirilmiştir. Bu dört ayrı kategorinin içerisinde sağlığınızı olumlu yönde etkileyen, kendinizi bedenen daha iyi hissetmenizi sağlayan farklı ekipmanlar bulunuyor. Hava kategorisi sarı, ateş kategorisi kırmızı, su kategorisi mavi, toprak kategorisi ise yeşil renkte ürünlerle simgelenerek doğanın renkleri ürünlere yansıtılmış ve böylelikle çalışmalarınıza da renk katılmış. Hava kategorisinde; wellness topu, sağlık topu ve hava topu, Toprak kategorisinde; stabil disk, denge damı, kettle blok, denge pedi, köpük roller, Su kategorisinde; su topları, Water8Ball, Ateş kategorisinde ise; Pendulum ve Twin Clubs adlı hepsi birbirinden fonksiyonel ürünler mevcuttur. Technogym Arke Fonksiyonel Kit ile tanışanlar bedenen ve ruhen yeniden doğuyorlar.

İki ayrı versiyonu bulunan Technogym Arke Fonksiyonel Kit, duvara monte edilebilen serisi ile yerden kazanmanızı sağlıyor. Bir diğer versiyonu olan taşınabilir kit ile de Technogym Arke Fonksiyonel Kit’i her yere kolaylıkla taşıyabilme özelliğiyle istediğiniz noktada kullanabiliyorsunuz. Amaç; spor tutkunlarına cazip ve güvenli fonksiyonel mekanlar sağlamak...

Technogym Arke Fonksiyonel Kit ile fonksiyonel çalışmalara hazır olun

Wellness Topu; maksimum 1600 kg.a kadar kontrollü olarak dayanıklılık gösterebilen bir yapıya sahiptir. Ancak maksimum 150 kg.a kadar olan bireylerin kullanmaları öneriliyor. Patlamaz plastikten yapılmış olan Wellness Ball, vücudunuza esneklik kazandırıyor. Hava Topu; vücudunuzun dayanıklılığını artırıp stabilizasyonu artıran, aynı zamanda da çocuklar ve atma-fırlatma çalışmaları yapan yetişkinler için uygun bir egzersiz modeli olarak piyasaya sunuluyor. Sağlık Topu; ısınmada, dinamik esneklik çalışmalarında, rehabilitasyonlarda, karın-kalça ve sırt antremanlarında ve bir bölgeyi kuvvetlendirmek istediğinizde kullanabileceğiniz eşsiz bir ekipman olarak Technogym Arke Fonksiyonel Kit’in içerisinde yer alıyor. Köpük Roller; hem stabil hem de stabil olmayan alanlarda kullanılabilme özelliğine sahip, her yere taşınabiliyor. Denge ve stabilite çalışmalarında, ayrıca esneklik egzersizlerinde kullanılabildiği gibi, Self-Myofascial çalışmaları adı verilen sinir sistemine olumlu etki eden bir egzersiz türü için ideal bir ekipman olarak geliştirilmiştir. Denge Damı; denge aktivitelerinde, vücut ağırlığı yapılan çalışmalarda, kas stabilizesini sağlayabilmek için uygun bir ekipmandır. Dengeli ortamlarda kaslarınıza direnç kazandırdığı gibi stabil olmayan alanlarda da kaslarınızı güçlendirebiliyor. Stabil Diskler; tüm bilek-diz-kol-omuz için denge ve kuvvet çalışmalarında bu bölgelerin güçlenmesini sağlıyor. Stabil Disklerle yapılan çalışmalar sonrasında daha iyi bir dengeye sahip olmanız amaçlanıyor. Denge Pedi; kaygan olmayan bir zemine sahiptir. Eklemlerdeki güç kazanımını artırıyor. Bilek ve ayak çalışmalarında rahat kullanımı ile sporunuzun önemli bir parçası haline geliyor. Çorap ya da çıplak ayakla kullanıldığında çok daha iyi bir sonuç alınabiliyor. Denge pedi hassas yapısı ile diz ve ayak egzersizlerinde dizinizi koruma özelliğine de sahiptir. Kettle bloklar; özellikle üst düzey çalışmalarda ve tüm yüzme aktivitelerinde kullanılabiliyor. Su Topları; içindeki su sayesinde ekstra efor sarfetmenizi sağlayarak kaslarınızı güçlendiriyor. Technogym’in ürünü Water8Ball’u kullananlar birçok egzersizi yapabilme fırsatı buluyor. Water8Ball, bacak çalışmalarında kuvvetlendirme görevi görüyor. Twin Clubs; ağırlık barı olarak da kullanılabiliyor ve üst bölgenin hareketliliğinde büyük fayda sağlıyor. Tüm vücut kaslarınıza hakim olabilmeniz için yapılan çalışmalardır. Pendulum; gövde-sırt ve kalça aktivitelerinde, üst bölgenin itme ve çekme performansını artıyor. Değiştirilebilir ve ayarlanabilirliği ile farklı kullanıcılara hitap edebiliyor.

Technogym’de, Arke Core Centric Method ile kolaydan zora giden bir method uygulanıyor. Kendi içinde dönüşümlü methodu sayesinde birden fazla aktiviteyi uygulayabilmenize fırsat tanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT