Tefal Dondurmacım ile Evde Dondurma Keyfi

Alışveriş Alışveriş Tefal Dondurmacım ile Evde Dondurma Keyfi

Tarihler: 18 Mayıs 2012 Cuma ~ 18 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Tefal

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 18, 2012 ~ Tem 18, 2012

Yenilikçi ürünleriyle her lezzeti, sağlıklı ve pratik bir şekilde mutfaklara taşıyan Tefal, yepyeni ürünü Dondurmacım ile artık ‘ev yapımı dondurma’ keyfini de doyasıya yaşatıyor. Farklı damak tatlarına uygun çeşit çeşit dondurmayı kolayca yapan Tefal Dondurmacım ile birbirinden lezzetli sorbeler de hazırlamak mümkün. Tefal Dondurmacım, 26 farklı lezzetin yer aldığı Tarif Kitabı ile birlikte Tefal mağazalarında yerini aldı.

Tüm dünyada en sevilen lezzetler arasında yer alan dondurma, Tefal ile evinizde sağılıklı ve kolayca yapabildiğiniz tatlar arasına katılıyor. Mutfaklardaki yeniliklerin öncüsü Tefal, yepyeni ürünü Dondurmacım ile bu kez ‘ev yapımı dondurma’ keyfini yaşatıyor.

Dondurma severler artık kendi damak tatlarına uygun, lezzetli ve sağlıklı dondurmalar hazırlamanın tadına Tefal Dondurmacım ile varacak. Taze meyve, çikolata ve şekerlemelerle lezzetlendireceğiniz nefis dondurmalarınızla, ailenizle bu keyfi paylaşın.

Ürün fiyatı 199,90

www.tefal.com.tr
www.tefaltv.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

marketlerden aldığımız ürünlerde sağlığa zararlı katkı maddelerini istemeden almaktansa tefal gibi bir markanın bu ürününü almayı tercih ederim
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT