Tefal Smart Ailesinin En Yeni Üyesi: Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı

Alışveriş Alışveriş Tefal Smart Ailesinin En Yeni Üyesi: Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı

Tarihler: 13 Aralık 2010 Pazartesi ~ 13 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2010 ~ Oca 13, 2011

Tefal Smart ailesine yeni katılan 1,5 litre kapasiteli Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı mutfaktaki en pratik yardımcılarınızdan biri olacak.

Sıvı karışımları karıştırarak lezzetli soslar yaratmanın, çorba ve ayran hazırlamanın yanı sıra; et, soğan, ve sebzeleri en kısa sürede doğramak için ideal olan Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı, buz kırma özelliği ile de leziz içecekler hazırlamanın en pratik yolunu sunuyor.

400 Watt performansı ve 2 farklı hız ayarı ile Tefal Smart 4 Bıçaklı Maxi Doğrayıcı, her türlü malzemeyi kısa sürede en etkili şekilde doğruyor, sıvı karışımları karıştırıyor ve buz kırıyor. Tefal Smart 4 Bıçaklı Doğrayıcı sahip olduğu 1,5 litre kapasiteli doğrama haznesi ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Marifetli Tefal Smart ailesinin en yeni üyesi Tefal Smart 4 bıçaklı Maxi Doğrayıcıyı Tefal Shop ve Tefal satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT