Tek Dokunuşta Derin Bakışlar Flormar True Color Dipliner

Alışveriş Alışveriş Tek Dokunuşta Derin Bakışlar Flormar True Color Dipliner

Tarihler: 18 Şubat 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Flormar yeni ürünü True Color Dipliner bakışlarınıza derinlik kazandıracak…

Flormar True Color Dipliner, uygulama kolaylığı sunan kalem uçlu özel fırçası ile kirpik diplerini istenilen yoğunlukta renklendirirken, aynı zamanda gözlerinizi de belirginleştiriyor.

Gözlere derin bakış kazandıran True Color Dipliner, içeriğindeki hindistan cevizi yağı ile uygulandığı andan itibaren kirpik diplerini nemlendiriyor ve korurken, hızlı kuruyan ve uzun süre kalıcı formülüyle, göz makyajınızda mükemmellik sağlıyor.

İçeriğindeki E vitamini özelliğiyle yaşlanmaya yol açan radikallere karşı koruyucu etki sağlayan Flormar True Color Dipliner, ayrıca suya dayanıklılık özelliğiyle gün boyu tazeliğini koruyor.

Kusursuz fırça ucuyla kirpik hattınıza kesintisiz sürülebilen True Color Dipliner, bulaşmayan formülüyle gün boyu kalıcılık yaratıyor.

Flormar True Color Dipliner yeşil, kahverengi, mavi olmak üzere canlı ve sofistike renkleriyle gece ve gündüz makyajınızla uyum sağlıyor.

Fiyat 10.90 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT