Tekin Seyrekoğlu Mücevherat; Rengarenk Çiçek Motifleriyle Kış Aylarında Bahar Havası Estiriyor

Alışveriş Alışveriş Tekin Seyrekoğlu Mücevherat; Rengarenk Çiçek Motifleriyle Kış Aylarında Bahar Havası Estiriyor

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 28, 2011

Tekin Seyrekoğlu, görsel bir doğa şöleni sergileyen gökkuşağının renklerini yansıtan tasarımlardan oluşan özel bir koleksiyon hazırladı. Colorful Flowers koleksiyonu, baharda açan rengarenk çiçekler misali, ışıltısı ile kış günlerini ısıtıyor.

Özgün çizgileriyle mücevher severlerin beğenisini kazanan Tekin Seyrekoğlu, Colorful Flowers koleksiyonunu pembeden siyaha, turkuvazdan yeşile kadar pek çok renkte tasarlıyor.

Naif çiçek motifleri; sarı altın üzerine, koyu siyah rengiyle büyüleyen sphin taşı ve renkli mineler ile işlenerek stilize ediliyor. Colorful Flowers koleksiyonu; kolye, yüzük, kelepçe ve küpe tasarımlarından oluşuyor.

Tekin Seyrekoğlu’nun Colorful Flowers koleksiyonu, güzelliğini ve çekiciliğini ilhamını doğadan alan elit bir tasarımla tamamlamak isteyenler için ideal bir seçim…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT