Tekin Seyrekoğlu Tasarımları Zarafetiyle Göz Alacak

Alışveriş Alışveriş Tekin Seyrekoğlu Tasarımları Zarafetiyle Göz Alacak

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat’ın, yeni sezon koleksiyonu yine zarafetin, kalitenin ve seçkinliğin simgesi olacak tasarımlardan oluşuyor.

Doğadan aldığı ilhamı trendler doğrultusunda yorumlayarak kendine özgü formlar yaratan Tekin Seyrekoğlu, benzersiz tasarımlara imza atıyor.

Dünya modasında romantizmin etkisiyle kullanılan çiçek motifli detaylar, Tekin Seyrekoğlu tasarımlarında ışıltılı bir güzelliğe bürünüyor.

Kolye, küpe ve yüzükten oluşan koleksiyonun iki renk seçeneği bulunuyor. Birinde beyaz ve yeşil mine, diğerinde ise beyaz mine ile siyah mine muhteşem bir birliktelik sergiliyor. 14 ayar sarı altın üzerine renkli minelerle işlenip, siyah swarovski taşlarla detaylandırılan tasarım göz kamaştırıyor.

Tekin Seyrekoğlu, seçkin zevklere hitap eden koleksiyonuyla güzelliğini mücevher ile tamamlamayı sevenlerin gönlünü fethedecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT