Teknocity Hem Krize Hem Devlere Meydan Okuyor!...

Alışveriş Alışveriş Teknocity Hem Krize Hem Devlere Meydan Okuyor!...

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Teknocity

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Teknocity Hem Krize Hem Devlere Meydan Okuyor!...

Teknoloji marketlerinin en yeni halkası “Teknocity” 16 Eylül’de Kartal’da açılıyor. Bilişim ve iletişim sektör ürünlerinin en hesaplı şekilde bulunabileceği Teknocity’de, çeşitli ev elektroniği ve kişisel bakım ürünleri de tüketiciye sunulacak. Tüketiciye en kaliteli ürünü en hesaplı yoldan ulaştırmak amacı güden Teknocity’de, 82 Ekran Toshiba LCD TV 799 TL, HP Notebook 399 USD, Toshiba video kamera 99 USD, Technopc Atom2 2300 masaüstü bilgisayar 199 USD fiyatla beğenilere sunulurken, 4 GB Kingston USB bellek 0.9 USD’lik etiketiyle ucuzluğun simgesi olacak. Krize rağmen yatırımlarına bir halka daha ekleyen Yücel Elektronik güvencesiyle açılacak olan Teknocity’de alanlarında uzman 15 kişilik personel görev yapacak.

Kalite ve ucuzluk anlayışından yola çıkarak konsept mağazacılık sistemini hayata geçirmek istediklerini belirten Yücel Elektronik Genel Müdürü Murat Yücel, ağır kriz şartlarına rağmen, sektördeki büyük oyuncuların yanında yer almanın Türk kökenli bir firma için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Yücel, en yeni ve en gelişmiş teknoloji ürünlerinin kullanıcıya ulaşmasında en hesaplı yollardan birinin de Teknocity olması için çalıştıklarını kaydederek “ Sektörümüzde rekabeti bir üst boyuta çekmek için atılımlarımızı sürdüreceğiz. Teknocity hem Yücel Elektronik tarafından geliştirilip üretilen, hem de dünyanın en önemli markalarının en kaliteli ürünlerinin uygun fiyata bulunabileceği konsept bir market olacak”dedi. Kartal’da 400 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Teknocity’de müşteri memnuniyetinin ön planda tutulacağını da kaydeden Yücel Elektronik Genel Müdürü Murat Yücel, mağazalarında açılış kampanyasında sunulacak bazı ürünlerin fiyatlarını şöyle sıraladı:

“Toshiba 32AV605P LCD TV 799TL , hp NX568E Notebook 399$, Lenovo G530-X NOTEBOOK 299$ , LG w1943s-pf lcd monitör 99$, Gb Kingston Usb Bellek 0,9$, Canon IP1800 Mürekkep Püskürtmeli Renkli Yazıcı 19$, Konica Minolta 1600W Lazer Renkli Yazıcı 99$, Toshiba Camıleo P10 Video Kamera 99$, Philipsdvp5160/12 Video Oynatıcı 39TL, Technopc Atom2 2300 19” Lcd Masaustu Bilgisayar 199$”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT