Temizlikte Hijyen Arayanlara Thomas Genius

Alışveriş Alışveriş Temizlikte Hijyen Arayanlara Thomas Genius

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Thomas Genius

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

Temizlikte Hijyen Arayanlara Thomas Genius

Thomas Genius ev temizliği alanında geliştirdiği son teknolojisiyle hijyende fark yaratıyor. Gözle görülür ve hissedilebilir temizlik yaratan özel su filtreli Thomas Genius ile tozdan zahmetsizce kurtulun.

Yenilikçi ve öncü teknoloji anlayışının ürünü olan Thomas Genius, yüksek emiş gücü sayesinde yüzeylerde bulunan virüs, mite, kötü koku, kıl, tüy ve bakterileri süpürgenin içinde bulunan özel su tankına hapsediyor. Thomas Genius böylelikle solunabilir partiküllerin hepsini özel su tankında hapsederek tekrar yaşam alanlarına karışmasını engelliyor ve çok daha hijyenik bir ortam sağlıyor. Thomas Genius’ın bu yapısı Türkiye’deki temizlik anlayışını kökten değiştirecek filtreleme teknolojisini içeriyor.

Thomas Genius’ın üstün teknolojisi sayesinde, alerjik yapılı kişiler, astım hastaları, çocuklu evler, hamileler, yaşlılar, ofis çalışanları, evcil hayvan sahibi kişiler çok daha rahat nefes alma imkanına kavuşacak. Son yıllarda artış gösteren alerji hastalığına yol açan polen ve bakterileri HEPA filtre sayesinde hava içindeki toz ve kirin yüzde 99.9’unu haznesi içinde hapsederek özellikle astım hastaları, bebekler ve yaşlılar için hayati önem taşıyan hijyenik ortam sağlıyor.

Islak-kuru özelliğe sahip olan Thomas Genius, bu özelliği sayesinde zeminleri süpürürken aynı zamanda dökülen süt veya suyu, kırılan bir bardak ile beraber başka bir cihaza gerek kalmadan temizliyor. Üstelik IVAC teknoloji ile zemin kuru kalıyor. Ayrıca kirler su filtresinden geçerken ıslandığı için su tankının temizlenmesi de çok kolay oluyor. Su haznesinin boşaltılması sırasında tozlar uçuşmadığı için Thomas Genius sahipleri tozlarla sonsuza kadar vedalaşıyor.

Avrupa’dan sonra kısa sürede Türk kadınlarının göz bebeği olan Thomas Genius Sanikom’un yaygın servis ve satış noktası ağı, uygun ödeme koşulları ile satışa sunulmakta.
Thomas Genius Perakende Satış Fiyatı: 1290 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT