Tepe Home İthal Yemek Takımları ile Zenginleşti

Alışveriş Alışveriş Tepe Home İthal Yemek Takımları ile Zenginleşti

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 24 Ekim 2011 Pazartesi

Firma: Tepe Home

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 24, 2011

Türkiye’nin lider büyük mağazalar zinciri Tepe Home, zengin ürün gamına, mutfak aksesuarları ithal ürün kategorisinde yemek takımlarını dahil etti. Yeni ithal yemek takımı koleksiyonları; Bone China, ironstone seramik ve porselen gruplardan oluşuyor. İthal mutfak ürünlerine, sayısız aksesuar ve mutfak gereçleri de eşlik ediyor.

Türkiye’de mobilya ve ev aksesuvarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olan TEPE HOME, mutfak ürünleri kategorisinde ürün gamını daha da genişletti. Bir evin veya iş yerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan marka, zengin mutfak ürünleri koleksiyonunun arasına ithal yemek takımlarını da ekledi.

Tepe Home ailesine katılan yemek takımları, 8 farklı desende tüketiciyle buluşuyor. Mevsimin renk ve dokusuna uygun olarak seçilebilecek yaprak desenli; çizgili, rim platin dokulu, altın yapraklı, platin bantlı yemek takımları, özenli ve zevkli sofraların öncelikli tercihi olacak zarafette… 84 parça ve 36 parça olarak satışa sunulan ithal yemek takımları, Uzakdoğu’nun incelikli işçiliğini gözler önüne seren Bone China; dayanıklılığıyla bilinen ironstone seramik ve porselen olmak üzere, üç ana gruptan oluşuyor. İthal yemek takımlarının yanı sıra, bir de sonbaharın renklerini ve coşkusunu üzerinde taşıyan Bone China kahve saati seti de, ithal yemek takımı ailesinin önemli bir parçası.

Yalnızca Tepe Home mağazalarında satışa sunulan 8 farklı yemek takımı koleksiyonuna, Avcılar haricindeki tüm Tepe Home mağazalarından ulaşmak mümkün. Tepe Home bünyesinde satışa sunulan tüm yemek takımları, ücret karşılığında yedek parça tedarikli olarak satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT