Tergan Deri`de İlkbahar-Yaz Trendleri

Alışveriş Alışveriş Tergan Deri`de İlkbahar-Yaz Trendleri

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 30 Mart 2006 Perşembe

Firma: Tergan Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 30, 2006
Tergan Deri 2006 İlkbahar-Yaz sezonunu karşılarken birbirinden şık, seçkin ve zarif ayakkabı- çanta koleksiyonuyla, sezonun trendlerini deri tutkunlarına sunuyor.
TERGAN DERİ’DE İLKBAHAR-YAZ TRENDLERİ

Tergan Deri 2006 İlkbahar-Yaz sezonunda da yine enerjik, sofistike, rahat ve şık. Yumuşak, yıkanmış derilerin ağırlıkta kullanıldığı büyük ebatlı çantalar, yüksek topuklu ayakkabılar, natürel renkler, toprak ve yaprak tonlarının ağırlıkta olacağı 2006 İlkbahar-Yaz sezonunda Tergan, ışıltılı bir mevsim müjdesi veriyor.

Tergan Deri’nin yeni sezon ürünlerinde soft çiçek tonları, pudra tonları, gri, bej, beyaz gibi natürel tonlar ön planda. Metalik renkler; bakır, bronz, lame ve dore tonlar ile nötr renklere bu sezon ayakkabı ve çantalarda sıkça rastlayacağız. Bunu yanı sıra natürel tonlardan hoşlanmayanlar için canlı renkler yine mevcut! Tergan Deri’de kırmızı, turuncu, sarı, mor, fuşya ve koyu mavi gibi renkler enerjinizi dışarıya çıkarmaya yetecek kadar canlı!

Tergan İlkbahar-Yaz sezonunda büyük ebatlı, yumuşak, salaş görünümlü çantalar çok trend. Sportif görünümlü olan bu çantalar büyük ve geniş olmalarına karşılık şık ve stil sahibi olmaya davet ediyor. Kısa saplı çantalar da yine 2006 Yaz sezonunda vitrinlerde yerini alıyor. Çok küçük ve metalik renklerin ağırlıkta kullanıldığı çantalar ise sezonun olmazsa olmazları arasında! Zincir, trok gibi metal aksesuarlar çantalarda sıkça rastlayacağımız detaylar olacak. Bu detaylar hem şık hem de iddialı görünmenizi sağlıyor.

Ayakkabılarda ise yüksek topuk saltanatını sürdürmeye devam ediyor. Tergan’ın abiye ayakkabı koleksiyonunda, gösteriş ve abartı göze çarpıyor. Parlak ve metalik renkler, renkli taşlarla süslenen ayakkabılar dikkatleri üzerinizde toplayacak. Dolgu ve mantar topuklar sezona damgasını vuracak ölçüde rastlayacağımız modeller arasında. Ayrıca babet ayakkabılar da vitrinleri terk etmiyor. Gerek dolgu ve mantar topuk, gerek ise babet ayakkabılar hem şık hem rahat olmak isteyen, günü yoğun bir iş temposuyla tamamlayan Tergan kadını için vazgeçilmezler arasında olacak.

Mağazalar : PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ, BAĞDAT CADDESİ, NİŞANTAŞI, CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ, BEYLICIUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ, İZMİR ALSANCAK, İZMİR CARREFOURSA, ANTALYA, KONYA KULE SİTE, BURSA ASMERKEZ





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT