Termikel Ankastre`de Cam Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Termikel Ankastre`de Cam Şıklığı

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 25 Nisan 2008 Cuma

Firma: Termikel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 25, 2008
TERMİKEL ANKASTRE’DE CAM ŞIKLIĞI
Dekoratif tasarımları ile dikkat çeken Termikel ankastre ürünleri, cam estetiğini sunduğu ürünlerle birleştiriyor. Termikel BO 6131, 8 ayrı fonksiyonu sayesinde tüm yemekleri gereken ısı ayarları ve pişirme koşulları ile pişirme olanağı tanıyor. BO 6131’in şık cam dekoru, cam ön paneli ve renkli dijital saati ile estetik bir takım oluşturan 5 gözlü 70 cm genişliğinde Termikel gazlı cam ankastre ocak KFGC 7310 SL, 3’lü wok beki ile alternatif yemek kültürlerini evlere taşıyor. Termikel KFGC 7310 SL, slimline alüminyum ocak çerçevesi, önden düğmeli paneli ve otomatik ateşleme emniyeti ile güvenli ve kolay kullanımlı… Termikel, gazlı ocakların yanı sıra mutfağında elektrikli ocakları tercih edenlere de çeşitli öneriler sunuyor. Slimline alüminyum çerçevesi ve 80 cm genişlikte 4 farklı pişirim alanına sahip KFT 7350 SL, ocak üzerinde ızgara yapabilme olanağı tanıyor. Çocuk kilidi, sensör düğmeli touch control kumanda sistemi ve ağırlık sensörlü kendini kapama güvenliği ile KFT 7350 SL farklı bir alternatif olarak öne çıkıyor. Termikel ankastre aynı zamanda mutfakta geniş pişirim alanlarına sahip olmak isteyen tüketicilere de kombine bir seçenek sunuyor. İki farklı fonksiyonda domino ocak – voklu, gazlı, grilli ya da elektrikli- ve bir gazlı ya da elektrikli Termikel ocak ile 120 cm’den 140 cm’e kadar değişebilen yemek pişirme alanları yaratabilirsiniz.

BO 6131 fırın ve KFGC 7310 SL ocağı ile siyah cam tasarım çizgisi Termikel’in 3106 Callisto davlumbazıyla tamamlanıyor. Tüm ön paneli siyah cam olarak tasarlanan 3106 Callisto 90 ve 60 cm olmak üzere 2 farklı genişlik seçeneği sunuyor. Fırın ve ocaklarının sahip olduğu temizlik kolaylığına sahip 3106 Callisto, 45 db ses seviyesi ve 3 kademeli havalandırma özelliğine sahip.
www.termikel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT