Termikel Ankastre `Yeni Ankastre Dünyalar` Kurmaya Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Termikel Ankastre `Yeni Ankastre Dünyalar` Kurmaya Devam Ediyor

Tarihler: 28 Ocak 2008 Pazartesi ~ 02 Şubat 2008 Cumartesi

Firma: Termikel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2008 ~ Şub 2, 2008
TERMİKEL ANKASTRE “Yeni Ankastre Dünyalar” Kurmaya Devam Ediyor

Değişen dünya ve şıklığından ödün vermeden pratikleşen yaşam biçimleri mutfak kültürlerinde de etkisini gösteriyor. Bu değişimin en global örneği ise Avrupa’da uzun zamandır gözlenen mutfak donanımları ve cihazlarındaki “ankastre” mutfak formlarına yönelimde yaşanıyor. Avrupa’da uzun zamandır yaşanan bu dönüşüm, son yıllarda Türkiye’de de etkisini oldukça göstermeye başladı. Avrupa’daki bu süreçte kalitesi ve ürün çeşitleriyle yer alan Termikel, Türkiye’ye de dünyaya sunduğu kaliteyi, yarım asrı aşkın beyaz eşya deneyimini ve güvenini taşıyor.

Termikel Ankastre Ürünler Müdürü Murat Dizioğlu, fırınlardan ocaklara, buzdolaplarından bulaşık makinelerine, buharlı fırınlardan mikrodalga fırına kadar modern bir mutfakta ihtiyaç duyulan tüm ankastre ürünleri “yeni ankastre dünyanız” sloganı ile hızla kurmaya başladıkları Termikel Ankastre mağazalarında sergilediklerini ifade etti. 2007’ye veda ederken İzmir, Antalya, Kayseri ve Mersin Termikel Ankastre Mağazalarının açılışları ile Aralık ayının oldukça yoğun geçmesinden mutluluk duyduklarını ekleyen Dizioğlu, genişleyen satış ağı ile tüketicilerine pek çok noktada daha hızlı ulaşmayı hedeflediklerini ve 2008’de bu yayılımın hızlanarak artacağını belirtti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT