Termikel’den Mutfakları Isıtan Yaz Kampanyaları

Alışveriş Alışveriş Termikel’den Mutfakları Isıtan Yaz Kampanyaları

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Termikel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
Termikel’den Mutfakları Isıtan Yaz Kampanyaları
Evliliklerin arttığı, mutfak tadilatlarının yoğunlaştığı yaz aylarında Termikel’in cazip kampanya alternatifleri 749 YTL’den başlayan 3’lü set fiyatları ile tüm gelir gruplarına hitap ediyor.

Termikel’in lüks paket seçeneği; A enerji sınıfında 8 fonksiyonlu turbo fırın BO 6131, touch buton, 3 hız kademeli cam ön panele sahip 3106 Callisto davlumbaz ve 4 gözü gazlı, düğmeden ateşlemeli, vitro seramik cam ocak KFGC 6610-İ kombinasyonu ile camın şık birlikteliğini kampanya fiyatı ile mutfaklara taşıyor.
Standart ve ekonomik paketlerle şıklık ve kaliteden ödün vermeden tüketicinin seçeneklerini çoğaltan Termikel’in diğer önerileri ise şunlar:

Standart Paket: A enerji sınıfında 7 fonksiyonlu, dijital saatli, turbo ankastre fırın BO 6530; sıra dışı tasarımıyla dikkat çeken inox davlumbaz 3111 Vertical ve 4 gözü gazlı kolay temizlenebilir inox yüzeye sahip 17035 Lİ-OI ocak.

Ekonomik Paket: A enerji sınıfında 5 fonksiyonlu klasik ankastre fırın BO 6410, 3 ayrı hız kademesine sahip inox gövdeli 3100 Phobos davlumbaz ve 4 gözü gazlı üstün kaliteli paslanmaz gövdeli KFG 6510 ocak.
www.termikel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT