Tethys Eğitici Araç Kartları ile Gölgelerin Gücü Adına

Alışveriş Alışveriş Tethys Eğitici Araç Kartları ile Gölgelerin Gücü Adına

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Tethys

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ May 30, 2012

Tethys Eğitici Oyun Kartları serisinin en ilgi çeken ürünlerinin başında gelen “Tethys Eğitici Araç Kartları”yla çocuğunuz “bir nesneyi gölgesinden tanıma kabiliyetini” kazanırken, tüm ulaşım araçlarını da kısa sürede eğlenerek öğrenecek.

Eğitim ve eğlenceyi aynı kutuda buluşturan Tethys Eğitici Oyun Kartları serisinden Eğitici Araç Kartları sayesinde artık çocuğunuz bir nesneyi gölgesinden tanıma kabiliyetini kazanacak.

Araç kartlarını yerlerinden çıkarırken eğlenen çocuğunuz sonrasında kartları yerlerine yerleştirirken hem eğlenecek hem de öğrenecek.

“Tethys Eğitici Araç Kartları” sayesinde kutu içerisinde bulunan 15 farklı araç kartı arasında bulunan ulaşım araçlarını çocuğunuz; kara, hava ve deniz olarak ayırmayı öğrenirken polis, ambulans gibi özel araçları da eğlence dolu dakikalar eşliğinde ayırt etmeyi öğrenecek. Puzzle haline gelen “Tethys Eğitici Araç Kartları” artık çocuğunuzun en büyük eğlencesi olacak.

Tethys Eğitici Oyun Kartları’na D&R, Remzi, İnkılap, Nezih, Dost ve seçkin kitapevlerinden ulaşılabilir. Ayrıca www.tethystore.com adresinden de ürünler sipariş edilebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT