The Body Créme

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 16 Ağustos 2006 Çarşamba

Firma: Créme de La Mer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 16, 2006
YENİ!
Créme de La Mer den The Body Créme

Cilt bakımınız boyun bölgesinde son bulmamalı! Efsanevi Créme de la Mer’in yaratıcılarından yeni bir bakım ürünü “The Body Créme”. Baştan ayağa, kendinizi lüks ile sarmalamanın yeni yolu.. The Body Créme olağanüstü zengin bir vücut nemlendiricisi; uzun süreli nemlendirme sağlar, çarpıcı bir şekilde cildi rahatlatır. Deniz yosunu ve bio-fermantasyon The Body Créme’in temel taşlarıdır. The Body Créme’i “kavanozda ki deniz yosunu demeti” olarak adlandırabiliriz. Nemin cilt tarafından emilmesiyle, The Body Creme kuruluk ve nem kaybı döngüsünü kırmaya yardımcı olur. Bu şekilde cildin görünümü parıltılı yepyeni bir hal alırken çok daha yumuşak hale gelir.

Zamanla, cilt ister kuru ve susuz ya da yeterince beslenmiş olsun, ciltte daha da kötü hale gelebilecek mikro-çatlaklar(yarıklar) gelişebilir. Özel Mikro-su bitkileri Komplexi” La Mer’in zengin besleyici deniz yosunu ile birlikte oldukça yoğun terapi benzeri etkiler sağlar. Cilt anında uzun süre devam edecek yoğun neme kavuşur. Cilde sürekli rahatlık sağlar, cilt yenilenmiş hissi verir. En kuru ciltler dahi rahatlar, prüssüzleşir, sanki denizin içersindeymiş gibi tedavi edici etkiler sağlar.

“Mikro-su bitkileri Komplexi” dört tip su bitkisinden oluşmaktadır. Bunlardan birtanesi Omega 3 yağ asidinin içersinde yoğun olarak bulunan Plankton’dur. Formül, Vitamin C gibi diğer temel besleyicileride içermektedir. Hyaluronik asit bolca içermektedir; Hyaluronik asit ağırlığının 1000 misli su tutabilme özelliği ile bilinmektedir. “Mikro-su bitkileri Komplexi” nemi tutar ve günboyu muhafaza eder. Cilt derinden beslenir ve mükemmel bir şekilde korunur. Gözle görünen zararlı etkiler, cilt kuruluğa karşı kuvvetlendikçe tersine döner ve daha sağlıklı görünüme kavuşur.

The Body Créme aynı zamanda La Mer’in Mavi Suyosunu Fermenti’nden faydalanmaktadır. Çarpıcı bir biçimde sağlıklı esneklikve canlılık kazandırmaya yardımcı olur. Mavi suyosunu ile yaratılmış ve La Mer’in eşsiz bio-fermantasyon yöntemi ile daha etkin hale gelen ferment anında parlaklığı yeniden kazandırır ve devamlı olarak daha sağlıklı bir ton ve sıkı bir görünüm sağlamaktadır. Body Créme masajla cilde yedirilmesi ile birlikte, dolaşımıda düzeltir.

TEMMUZ ayından itibaren La Mer satış noktalarında olacak olan ürünün tavsiye edilen parakende satış fiyatı:445,00 YTL’dir
Sınırlı sayıdaki satış noktasında bulunan La Mer; Beymen/ Nişantaşı, Sevil/ Akmerkez, Sevil/ Şaşkınbakkal, Sevil/ Ankamall-Ankara, Sevil/ Konak Pier- İzmir ve Beymen/ Tunalı-Ankara’da tüketicilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT