The North Face Koşu Koleksiyonu ile Sınırları Zorlayın

Alışveriş Alışveriş The North Face Koşu Koleksiyonu ile Sınırları Zorlayın

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ May 21, 2011

Sporcuların test ettiği, performansı yarışmalarda kanıtlanmış The North Face® Koşu Koleksiyonu ile koşucular her türlü hava ve arazi koşulunda koşmaya devam ediyor! 40 yılı aşkın süredir The North Face®, dayanıklılık ve performans sporlarını tekrar tekrar tanımlayarak sporcuların, performanslarıyla bu tanımların ötesine geçmelerine destek oluyor...

The North Face® 2011 İlkbahar Koleksiyonu farklı deneyimlere sahip koşuculara kendi bireysel limitlerini aşmaları ve yeni performans seviyeleri keşfetmeleri için güç veriyor. Daha fazla kilometrenin daha rahat bir şekilde kat edilmesini sağlamaya yardımcı olan güncel bir ürün koleksiyonu sunan The North Face®, daha sağlıklı bir yaşam için spor yapanlardan, spor tutkunlarına ve insan vücudunun sınırlarını zorlayan dünya çapındaki sporculara kadar herkesin potansiyelinin farkına varmasını sağlıyor.

The North Face® Koşu Koleksiyonu’ndaki ürünler kesin bir performans sağlamaya yönelik olarak tasarlanıyor ve antremanlarda yaşanabilecek sıkıntılara karşı daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Koleksiyonun, yüksek hız gerektiren aktiviteler için tasarlanan hafif, sağlam ve nefes alabilme özelliğine sahip ürünleri, farklı düzeylerdeki sporcuların 10 km’den 100 km’ye kadar tüm mesafeleri katetmelerinde yardımcı oluyor.

The North Face® ürünleri; 9400 metre yükseklikte 166 km süren, dünyanın en zorlu ve prestijli ultra-maratonu olan The North Face® Ultra-Trail du Mont Blanc®’da yarışan dünya çapındaki sporcular tarafından bizzat test ediliyor. Bu etkinlik, The North Face® global sporcu ekibi için canlı bir laboratuar gibi kullanılıyor...

The North Face® sporcusu Sebastien Chaigneau 2009 yılında, 2010 İlkbahar sezonunda tüketicilerin kullanımına sunulan erkeklere özel Single-Track ayakkabıları ile yarışmış ve genel klasmanda ikinci olmuştur.

2011 İlkbahar Koşu Koleksiyonu’ndaki ürünler; vücut ısısının regüle edilen, ürünlerde kullanılan dikişsiz teknoloji gibi özellikleri ile dikkat çekiyor; en iyi komforu sunuyor.

Vücut haritasına uygun olarak kullanılan yeni nesil akıllı kumaşlar sporcuların serin kalmasını ve rahat ederek hedeflerine odaklanmalarını sağlıyıor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT