The North Face Sonbahar Kış Footwear Koleksiyonunu Sunar

Alışveriş Alışveriş The North Face Sonbahar Kış Footwear Koleksiyonunu Sunar

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 22 Eylül 2011 Perşembe

Firma: The North Face

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 22, 2011

The North Face, soğuk hava maceraları için yüksek performans gösteren spor tutkunlarına ve hafta sonu şehir savaşçılarına, Sonbahar/ Kış koleksiyonunu gururla sunuyor.

The North Face® Sonbahar/ Kış 2011 Footwear koleksiyonunda, vücudumuzun en temel noktası olarak kabul edilen ayaklar için devrim yaratan ürün özelliklerini sergiliyor. Kış yürüyüşü, kış koşusu ve yalıtımlı günlük ayakkabılar olmak üzere, 3 farklı kullanım kategorisine hitap eden Sonbahar/Kış koleksiyonu, işlev ve konforu tüm kış ayaklarınızda hissettirecek. The North Face, soğuk hava maceraları için yüksek performans gösteren spor tutkunlarına ve hafta sonu şehir savaşçılarına Sonbahar/ Kış koleksiyonunu gururla sunuyor.

Atletlere en zor performanslarında, kaşiflere dağ tepelerinde veya kanyonlarda eşlik ettiği 40 yıllık deneyiminden güç alan The North Face, konforun yanı sıra estetiğe verdiği önem ile günlük hayatta da tercih edilen Sonbahar / Kış koleksiyonunu tüketicinin beğenisine sunuyor. Spor tutkunlarının ve kaşiflerin markası olarak bilinen The North Face® bu sezon herkesin günlük hayatında da ayağında olmaya kararlı ve estetiğe verdiği önem ile bu iddiayı kanıtlıyor.

Soğuk Hava Şartlarına Özel Koleksiyon

The North Face ®, koşu ve yürüyüş kategorilerinde lider olmaya devam ediyor. Dayanıklılık atletlerine ve kaşiflere, tırmanırken veya hazırlık yaparken yol gösteren North Face®, bu sefer de bir ilke imza atıyor. Sonbahar 2011 sezonu için özel olarak üretilen ve tüketiciyle buluşan koleksiyon; soğuk iklim şartlarına özel ilk ayakkabı koleksiyonu olma özelliğini taşıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan The North Face EMEA Ürün Direktörü Rene Skytte; “Sonbahar / Kış 2011 koleksiyonumuz için soğuk havalara özel bir ayakkabı koleksiyonunu ilk kez tüketici ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Soğuk, yağmurlu havalar, beklenmeyen yüzeyler ve kavisli yollar gibi benzersiz zorluklarına meydan okuyan kış yürüyüşü kategorisindeki ayakkabılar ile The North Face, maksimum çeviklik ve dayanıklılık sunuyor. Sonbahar/ Kış Koleksiyonu günlük ayakkabı seçenekleri de The North Face’in son 40 yılda ortaya koyduğu diğer bütün ürünler gibi dayanıklılığa ve sağlamlığa olan sarsılmaz bağlılığından izler taşıyor. Kısa yürüyüşleri bile bir festivale çeviren The North Face ailesi estetikten ödün vermeyen tasarımları ile bu sonbahar tüm yollarda dengeyi ve estetiği sunacak.

Heal Cradle Teknolojisinin Denge ile Buluşması: Arctic Hedgehog MID

İşlevi ve konforu bir arada tutan Arctic Hedgehog Mid, esnek bir tabanla birleştirilmiş, yalıtımlı su geçirmez bir üst sunuyor. Kış yürüyüşü için mükemmel olan Arctic Hedgehog modeli, ek bilek desteği için tamamen su geçirmez ama şaşırtıcı derecede nefes alabilir bir HydroSeal® zar ve zarın üzerini kaplayan süet, nubuk ve sentetik deriden oluşan dış tabaka ile kışın sıcaklıktan ödün vermiyor.

Ayağın altı için takviyeli topuk ve ön ayağa destek yapan pedler ile Northotic™ çift yoğunluklu tabanla karşımıza çıkan Arctic Hedgehog, dengesini , sıkıştırılmış kalıba sahip EVA X-2TM topuk desteği ile çift yoğunluklu EVA orta tabanı kapsayan Heal CradleTM teknolojisine borçlu.

Sonbahar Kış Koleksiyonunda Erkek Ayakkabısı olarak tüketicinin beğenisine sunulan Arctic Hedgehog Mid, soğuk koşularda eksiksiz konforu garantiliyor.

Sorunsuz Koşu, Yola Yüksek Dikkat : Double Track GTX XCR

Tuğla hissi vermeyen konforlu ve sağlam bir arazi ayakkabısı arayan trail koşucuları için yeni Double-Track GTX XCR mükemmel bir denge sağlıyor. Çevik Double-Track özelliği, ayakları daha fazla sağlamlığa ihtiyaç duyan koşucular için ayağın içe doğru kıvrılmasını azaltan özel X-DomeTM Cradle Support ve Terrain Harness TM tasarım yapısı ile birleşiyor. Bu sezon yeni tasarımı ile dikkat çeken modelde çamurlu ve ıslak yollarda sızıntıya hemen yanıt veren su geçirmez, nefes alabilir Gore-Tex Extended Comfort Range zar bulunuyor.

En kötü havalarda bile koşma ihtiyacı hisseden erkekler için Double Track GTX XCR ayakları kuru ve sıcak tutarken, ayağın içe basmasını düzenliyor ve dikkatlerini sadece yola vermelerini sağlıyor.

Moda, Konfor ile Birleşti: Women’s Base Camp Boot

Vintage ruhundan esinlenen baskılar ile popüler kadın kamp botu kavramını birleştirerek, bohem tarzı yakalayan Women’s Base Camp Boot, çiçekli ve Retro ekoseleri de beraberinde getiriyor. Tasarımı ile moda tutkunları için vazgeçilmez olan Women’s Base Camp Boot, efsanevi olan “Camp” kumaşından oluşan yapısı ile kararlı ve sert bir özellik taşıyor.

PU kaplama sentetik üst ile konforlu kanvas astarın arasında, bataklığımsı çamurlarda veya şiddetli yağmurlarda bile ayakları kuru tutacak HydroSeal™ su geçirmez bir zar bulunuyor. % 40 Geri dönüşümlü kauçuktan yapılmış, koruyucu, aşınmaya dayanıklı kaplamasından güç alan Womens Base Camp Boot aşınmaz tabanı ile konfor ve dayanıklılık sunuyor. Çıkarılabilir çorap astarı ile güvenli bir kavrayış sağlayan ayakkabıda, ayaklar botun içerisinde sağa sola savrulmazken, dış görüntüsü ile stil sahibi kadınlara hitap ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT