The Shoe Club: Anadolu Yakasında Sporun Yeni Adresi

Alışveriş Alışveriş The Shoe Club: Anadolu Yakasında Sporun Yeni Adresi

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: The Shoe Club

Adres: Suadiye Park, Plaj Yolu No:18 A Blok Suadiye 34740 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 464 1080 (pbx)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
THE SHORE CLUB: ANADOLU YAKASINDA SPORUN YENİ ADRESİ
Anadolu yakasının en merkezi spor kulübü The Shore Club, Suadiye sahilinde 1650m2’lik alanda, spor akademisi mezunu uzman eğitmen kadrosu, en son teknoloji ekipmanı ve stüdyo dersleriyle ile sizi daha sağlıklı, daha fit bir hayat yaşamaya davet ediyor

The Shore Club, Suadiye sahilinde, toplam 1.650 m2’lik bir alanda hizmet veren, mimarisi özel olarak tasarlanmış, tam donanımlı bir spor mabedi. Kulüp, açıldığı günden bu yana, profesyonel eğitmen kadrosu, hijyenik ortamı ve kusursuz müşteri hizmetleriyle Anadolu yakasının en çok tercih edilen spor kulüplerinden biri olmaya devam ediyor. İçerisinde Gym Cardio, Grup Fitness Studio, Pilates Studio, Masaj Odaları, Buhar Odaları, Sauna, Solarium, Dinlenme Alanı, birbirinden sağlıklı ve değişik içecek seçeneklerinin bulunduğu Sports Cafe ve Proshop gibi ünitelerin yer aldığı kulüp, sporla ilgili aradığınız her şeyi size sunuyor. Hafta içi sabah 07.00`den 23.00`a, hafta sonları ve resmi tatillerde 09.00 `den 21.00`e kadar hizmet veren The Shore Club, size yenilenme, zindelik kazanacak ve sağlıklı bir yaşam vaad ediyor.The Shore Club ayrıca üyelerine özel yarışmalar, bisiklet, trekking, kayak gibi outdoor aktiviteleri ve partilerden oluşan alternatif ve sosyal platformlar da yaratıyor.

The Shore Club’da özel sağlık taramasıyla vücudunuzu tanıyın!
Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Ana Bilim Dalı Başkanı İlhan Odabaşı öncelikle yağ kas kemik ölçümünüzü yapıyor. Spora başlamadan önce Spor Sağlık Birimi’nde risk faktörleriniz taranıp, kardio-vasküler durumunuz tespit ediliyor ve beden yağlılığının belirlenmesinde dolaylı yöntemlerden biri olan ‘skinfold ölçüm’ tekniğiyle ayrıntılı beden haritanız çıkarılıyor. Ardından, elde edilen veriler ışığında, deneyimli eğitmenler tarafından size ve vücudunuza en uygun egzersiz programı hazırlanıyor.

The Shore Club’da 1000 m2’lik Gym-Cardio alanı sizleri bekliyor!
Cardio, abs&stretching, grup derslerinin yapıldığı grup-fitness stüdyosu ve kapsamlı bir pilates stüdyo olmak üzere dört bölümden oluşuyor:
Cardio bölümü, uzman eğitmenler eşliğinde kalp için en faydalı egzersizlerin yapılabileceği keyifli bir spor alanı. Bu alan, IDEA - Endüstriyel Tasarım Ödülü kazanmış 46 adet Life Fitness spor ekipmanı ile/ koşu bantları, cross trainer ve küreklerle donatılmıştır. Başlangıç seviyesinde olan üyeler için Life Fitness "Signature" serisi, Orta ve ileri seviyedeki üyeler için, "MTS" (çift ağırlıklı sistem), "Free Motion" (çift ağırlıklı ve kablolu sistem) ve "Free Weight" aletleri kullanılmaktadır.Üyeler egzersizlerinize devam ederken, düzenli sporun sağladığı fiziksel değişikliğin bilinçli takibi ve yağ-kas ölçümleri The Shore Club’ın uzman kadrosu tarafından rutin olarak yapılmaktadır. Abs&Stretching bölümü ise, hem karın bölgesi kaslarının çalıştırılabileceği, hem de daha rahat ve sakin bir ortamda egzersiz sonrası esneme hareketlerinin yapılabileceği spor aletlerinin bulunduğu bölüm.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT